Gietvloer prijs vanaf € 45,- per m2. Gietvloeren prijs berekenen.

Wat kost een Gietvloer?

Gietvloer prijs

De gietvloer prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal vierkante meters van het oppervlak, de arbeidskosten, de staat van de ondervloer en eventuele extra’s. Zonder deze informatie kunnen wij geen exacte prijs benoemen. Wij kunnen wel alvast aangeven dat de gietvloer prijs per vierkante meter voordeliger is bij een grote ruimte dan bij een kleiner oppervlak. Gietvloeren zijn daarom zeer interessant voor bedrijven met grote showrooms, garages, magazijnen of winkelpanden.

Zodra wij informatie van u ontvangen over de grootte van het oppervlak en uw persoonlijke wensen, maken wij voor u een voorstel op maat. Vul het offerteformulier in en u ontvangt binnen 5 werkdagen een vrijblijvende offerte.

Voorbeeldprijzen gietvloer

Bekijk de onderstaande tabel voor enkele voorbeeldprijzen. Deze prijzen zijn ter indicatie, aangezien de gietvloer prijs onder andere afhankelijk is van de ondergrond en de grootte van het oppervlak.

Oppervlak gietvloer

Gietvloer 20 – 50 m2 Gietvloer 51 – 100 m2 Gietvloer 101 – 150 m2 Gietvloer 151 – 200 m2

Gietvloer prijs

Vaste prijs* ex. btw Prijs per m2 ex. btw Prijs per m2 ex. btw Prijs per m2 ex. btw

PU gietvloer

€ 3.750,- € 76,- € 63,- € 52,-

Epoxy gietvloer

€ 3.150,- € 72,- € 50,- € 45,-

Woonbeton

€ 4.675,- € 97,- € 81,- € 73,-

Epoxy coatingvloer

€ 2.000,- € 41,- € 28,- € 26,-

* Bij een gietvloer van minder dan 50 m2 betaalt u een vaste prijs. Het is daarom voordeliger om een groter oppervlak te laten voorzien van een gietvloer. 

Voor meer informatie over de gietvloer prijzen op onze website, neemt u contact met ons op via 020 845 2650 of u vraagt direct een vrijblijvende offerte aan.
vrijblijvende offerte
 

Factoren die van invloed zijn op de gietvloer prijs:

  • Voorbereidingswerkzaamheden
  • Toepassing van meerdere kleuren
  • Persoonlijke wensen, zoals vloerverwarming
  • Grootte van het oppervlak
  • Arbeidsuren voor het leggen van de gietvloer
  • Materiaalkeuze

Gietvloer prijs

Gietvloer prijs voor bedrijven

Hoe groter de ruimte is waar de gietvloer wordt gelegd, des te lager wordt de gietvloer prijs per m2. Het aanleggen van een gietvloer is daarom zeer gunstig voor grote bedrijfshallen, garages, showrooms, kantoorpanden, winkelcentra en loodsen. Daarnaast zijn gietvloeren zeer stevig en gaat een gietvloer zo’n 15 tot 20 jaar mee. U beleeft dus jarenlang plezier van uw gietvloer.

Gietvloer prijs voor particulieren

Een gietvloer prijs is niet alleen voordelig voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Wanneer u niet alleen de woonkamer, maar de gehele benedenverdieping laat voorzien van een gietvloer, daalt de prijs per vierkante meter flink. Ook wanneer u een gietvloer wilt laten leggen in de badkamer bekijkt u direct of er op dezelfde etage nog slaapkamers zijn die een nieuwe vloer kunnen gebruiken. Wij berekenen graag de prijs voor u in beide situaties, zodat u ziet hoeveel u bespaart.

Voor meer informatie over de gietvloer prijs of voor het aanvragen van een offerte neemt u contact met ons op via telefoonnummer 020 845 2650.
vrijblijvende offertebel: 020 845 2650
 

Materiaalkeuze gietvloer

U kunt bij ons een gietvloer bestellen van diverse materialen. De materialen en samenstellingen verschillen in kwaliteit en prijs. Daarnaast heeft de keuze voor het ontwerp ook invloed op de prijs. Wanneer u kiest voor een effen vloer zal er een andere prijs berekend worden dan wanneer u een gietvloer bestelt met meerdere kleuren of patronen.

U kiest bij ons uit de volgende samenstellingen:

Extra opties voor uw gietvloer

Het is mogelijk om extra opties te kiezen voor uw gietvloer om uw vloer persoonlijk en uniek te maken. Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Logo integreren

Laat een afbeelding of tekst integreren in uw vloer om uw gietvloer te personaliseren. Dit is vooral leuk in een kinderkamer. Ook voor bedrijven is dit zeer interessant: u versterkt de uitstraling van uw bedrijf door uw bedrijfslogo in de gietvloer te verwerken.

Vloerverwarming

Een gietvloer voelt van zichzelf al zeer comfortabel en warm aan. Toch is vloerverwarming wel prettig wanneer het in de wintermaanden flink koud wordt. Wij bouwen gemakkelijk vloerverwarming voor u in bij het plaatsen van de gietvloer, zodat u nooit meer last heeft van koude voeten.

Antisliplaag

Een antisliplaag voorkomt dat u uitglijdt. Daarnaast heeft een antisliplaag ook een vuil- en waterafstotende functie. Onze specialisten maken de antisliplaag door een dunne toplaag over de gietvloer aan te brengen.

U kunt er ook voor kiezen om extra patronen in uw vloer te laten aanbrengen of uw gietvloer geluiddempend te maken. Geef aan ons door wat wij voor u kunnen betekenen en wij zullen dit meenemen in de offerte. Stuur ons een e-mail of bel naar 020 845 2650.

Bespaartips

Wij bieden u graag een gietvloer aan van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Met de onderstaande tips bespaart u flink op uw gietvloer.

Vloercoating

Om de prijs per vierkante meter laag te houden, is het mogelijk om voor een coatingvloer of vloercoating te kiezen in plaats van voor een gietvloer. De prijs van een coatingvloer is namelijk standaard lager dan die van een gietvloer. Dit komt doordat een coatingvloer minder dik is en uit minder materiaal bestaat.

Burenkorting

Wanneer u een gietvloer laat aanleggen, bespreek dan gelijk met uw buren of zij ook een gietvloer willen. Zodra meerdere bewoners uit uw straat een gietvloer aanschaffen, kunnen wij efficiënter te werk gaan. Hierdoor daalt de gietvloer prijs per m2. Informeer daarom bij uw buren of uw VvE: indien er meerdere mensen geïnteresseerd zijn in het bestellen van een gietvloer bespaart u geld. Hier vindt u meer informatie over onze burenkorting.

Meerdere projecten laten uitvoeren

Omdat de prijs per m2 van een gietvloer voordeliger wordt wanneer het oppervlak toeneemt, is het verstandig om meerdere ruimtes in één keer te laten voorzien van een gietvloer. Bekijk daarom in uw woning of er meerdere kamers zijn die een nieuwe vloer nodig hebben.

Bezoek onze showroom

Wij laten u graag alle mogelijkheden zien op het gebied van gietvloeren. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u persoonlijk advies, zodat u de juiste keuze maakt voor een gietvloer in uw woonsituatie. Onze showroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Maak daarom een afspraak via ons telefoonnummer 020 845 2650.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte voor een gietvloer aan door het offerteformulier in te vullen. U ontvangt binnen 5 werkdagen een vrijblijvende offerte van ons. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 020 845 2650.
vrijblijvende offertebel: 020 845 2650

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl