Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

De specialist in het leggen van een gietvloer over tegels

Een gietvloer kan in principe over vrijwel elke ondergrond heen aangebracht worden. Een gietvloer over tegels aanbrengen is dus ook mogelijk.

Voor het aanbrengen van een gietvloer over tegels is echter meestal wel meer voorbereiding nodig dan bij een kale ondervloer. De ondervloer moet namelijk geheel vlak en strak zijn voordat een gietvloer kan worden aangebracht, en aangezien er tussen tegels voegen zitten en er sprake kan zijn van hoogteverschil tussen de tegels onderling, moet de tegelvloer goed geëgaliseerd worden. Bovendien moet de vloer, voordat de gietvloer over tegels kan worden aangebracht, grondig machinaal geschuurd worden. Dit heeft te maken met het glazuur dat op de tegels zit: dit voorkomt een stevige hechting van de gietvloer en moet dus eerst verwijderd worden.

De gietvloerspecialisten van Coating Vloer & Company hebben ruime ervaring met het aanbrengen van gietvloeren op allerlei soorten ondergrond, en beschikken bovendien over de benodigde eersteklas apparatuur om een gietvloer over tegels aan te kunnen brengen. Een van onze medewerkers zal voorafgaand aan het traject naar uw tegelvloer komen kijken, om te kunnen beoordelen welke mate van voorbereiding nodig is. Zo kunnen we de voorbereiding van de ondergrond direct meenemen in de prijsberekening, waardoor u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan als u onze factuur ontvangt.

De gietvloeren van Coating Vloer & Company zijn altijd:

  • Naadloos
  • Snel belastbaar
  • Veilig
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Stofvrij
  • Krasbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Prijstechnisch aantrekkelijk
  • Leverbaar in talloze kleuren

Voor meer informatie en advies over het laten aanbrengen van een gietvloer over tegels kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 020-8452650. U kunt via deze website ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bekijk ook onze andere vloeren:

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan