Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloeren voor iedere toepassing

naadloze gietvloeren

Gietvloeren waren vroeger alleen in bedrijfspanden te vinden, aangezien er toen nog alleen gietvloeren op basis van epoxy bestonden. Maar de laatste jaren zijn gietvloeren ook in woningen aan een opmars bezig. Deze gietvloeren op basis van polyurethaan (PU) worden ook wel PU gietvloeren genoemd, en ze hebben hun toenemende populariteit vooral te danken aan het feit dat ze zo comfortabel, onderhoudsvriendelijk en veelzijdig zijn.

Bij Coating Vloer & Company vindt u een ruim assortiment gietvloeren, zowel op basis van epoxy voor toepassing in industriële omgevingen als PU gietvloeren. Die laatste brengen we overigens niet alleen in woningen aan. PU gietvloeren zijn namelijk ook heel geschikt voor toepassing in showrooms, winkels en kantoren. Doordat onze gietvloeren leverbaar zijn in nagenoeg elke stijl en kleur of kleurencombinatie, kunnen we altijd een gietvloer op maat leveren. Zelfs als u afbeeldingen, patronen, letters of logo’s in uw gietvloer wilt laten verwerken om uw vloer nog persoonlijker te maken of hem te laten aansluiten bij uw huisstijl, is dat mogelijk.

Wilt u met eigen ogen zien hoe gietvloeren de sfeer en uitstraling van een interieur beïnvloeden? Dan bent u van harte welkom in de showroom van Coating Vloer & Company in Amsterdam. Wilt u wel voordat u langskomt even een afspraak maken? Dan kunnen we rustig de tijd nemen om u alles over gietvloeren te vertellen en uw persoonlijke wensen en voorkeuren met u te bespreken.

De gietvloeren van Coating Vloer & Company zijn altijd:

  • Naadloos
  • Snel belastbaar
  • Veilig
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Stofvrij
  • Krasbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Prijstechnisch aantrekkelijk
  • Leverbaar in talloze kleuren

Voor meer informatie en advies over de gietvloeren van Coating Vloer & Company kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 020-8452650. U kunt via deze website ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan