Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloeren voor iedere toepassing

Gietvloeren waren vroeger alleen in bedrijfspanden te vinden, aangezien er toen nog alleen gietvloeren op basis van epoxy bestonden. Maar de laatste jaren zijn gietvloeren ook in woningen aan een opmars bezig. Deze gietvloeren op basis van polyurethaan (PU) worden ook wel PU gietvloeren genoemd, en ze hebben hun toenemende populariteit vooral te danken aan het feit dat ze zo comfortabel, onderhoudsvriendelijk en veelzijdig zijn.

Bij Coating Vloer & Company vindt u een ruim assortiment gietvloeren, zowel op basis van epoxy voor toepassing in industriële omgevingen als PU gietvloeren. Die laatste brengen we overigens niet alleen in woningen aan. PU gietvloeren zijn namelijk ook heel geschikt voor toepassing in showrooms, winkels en kantoren. Doordat onze gietvloeren leverbaar zijn in nagenoeg elke stijl en kleur of kleurencombinatie, kunnen we altijd een gietvloer op maat leveren. Zelfs als u afbeeldingen, patronen, letters of logo’s in uw gietvloer wilt laten verwerken om uw vloer nog persoonlijker te maken of hem te laten aansluiten bij uw huisstijl, is dat mogelijk.

Wilt u met eigen ogen zien hoe gietvloeren de sfeer en uitstraling van een interieur beïnvloeden? Dan bent u van harte welkom in de showroom van Coating Vloer & Company in Amsterdam. Wilt u wel voordat u langskomt even een afspraak maken? Dan kunnen we rustig de tijd nemen om u alles over gietvloeren te vertellen en uw persoonlijke wensen en voorkeuren met u te bespreken.

De gietvloeren van Coating Vloer & Company zijn altijd:

  • Naadloos
  • Snel belastbaar
  • Veilig
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Stofvrij
  • Krasbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Prijstechnisch aantrekkelijk
  • Leverbaar in talloze kleuren

Voor meer informatie en advies over de gietvloeren van Coating Vloer & Company kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 020-8452650. U kunt via deze website ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.