Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

De gietvloer Betonlook als basis voor moderne kunst

betonlook als kunstvloer

Liefhebbers van hedendaagse kunst uit de regio Eindhoven zal de naam Nasty Alice niet onbekend voorkomen. In deze Eindhovense galerie zijn regelmatig mooie eposites te vinden van tweedimensionale kunst in combinatie met ruimtelijke objecten. En in een galerie hoort natuurlijk een mooie vloer te liggen, die de kunstobjecten goed tot hun recht laat komen. Nasty Alice koos voor een Betonlook gietvloer van Coating Vloer & Company.

De gietvloer Betonlook die Coating Vloer & Company onlangs aanbracht in Galerie Nasty Alice is een vloer in rustige, neutrale kleuren, die de ruimte een strak en modern uiterlijk geven. Deze basic uitstraling zorgt ervoor dat alle aandacht naar de kunstobjecten uit kan gaan zonder dat de ruimte waarin die zijn opgesteld er saai uitziet. Een gietvloer Betonlook is van zichzelf namelijk bijna een kunstwerk, met zijn gemêleerde uiterlijk.

Omdat er veel mensen in en uitlopen in de galerie moest de vloer niet alleen mooi, maar ook eenvoudig te onderhouden zijn. Zodat stof, regenwater en straatvuil snel te verwijderen zijn en de galerievloer er altijd netjes uit blijft zien. De gietvloer Betonlook is zo’n vloer. De galeriehouder hoeft er alleen maar even met een zachte bezem of een schone dweil overheen om hem weer als nieuw te laten zijn.

De veelzijdige gietvloer Betonlook

De gietvloer Betonlook is daarom de ideale vloer voor toepassing in een galerie. Maar natuurlijk heeft hij veel meer toepassingsmogelijkheden. Ook als kantoorvloer, showroomvloer of zelfs woningvloer is hij erg geschikt. Doordat u zelf kunt kiezen welke kleuren u in de gietvloer Betonlook wilt combineren, is het echt een vloer op maat, die de ruimte waar u hem laat aanbrengen een speelse, natuurlijke look geeft.

Wilt u de gietvloer Betonlook zelf ervaren? Kom dan eens langs in de showroom van Coating Vloer & Company in Amsterdam. En bent u er al uit dat u ook een Betonlook gietvloer wilt? Via deze site kunt u ook meteen een offerte aanvragen.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.