Autorijden op een gietvloer? Dat kan! - Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Autorijden op een gietvloer? Dat kan!

Autorijden op een gietvloer? Dat kan!

Wie een anti-slipcursus gaat volgen bij Slotemakers Anti-slipschool in Zandvoort, kan zelf ervaren hoe goed de epoxy gietvloeren van Coating Vloer & Company bestand zijn tegen zware belasting door voertuigen.

Slotemakers Anti-slipschool is een begrip in Zandvoort en omstreken. De school bestaat al tientallen jaren en is gevestigd naast het legendarische racecircuit van Zandvoort. Omdat de vloeren in zowel de trainingsruimten als de overige vertrekken aan vervanging toe waren, schakelde Slotemakers Coating Vloer & Company in. In overleg werd gekozen voor een epoxyvloer, want zeker de vloer in de trainingsruimten waar de anti-sliptrainingen gegeven worden, moet goed tegen de zware belasting van heen en weer rijdende, remmende en slippende auto’s bestand zijn.

Maar niet alleen de belastbaarheid van de vloer was belangrijk voor de anti-slipschool. De vloer moest er ook onder alle omstandigheden netjes uit blijven zien. Een epoxy gietvloer is zeer eenvoudig te onderhouden, waardoor de keuze voor een strakke, grijze epoxyvloer nog duidelijker werd.

Ook voor u: een epoxyvloer op maat

Een epoxyvloer is niet geschikt voor toepassing in woningen, maar kan zeer goed worden aangebracht in alle industriepanden en bedrijfsgebouwen waar een hoge belastbaarheid en onderhoudsgemak gewenst zijn. Net als bij andere gietvloeren heeft u met een epoxy gietvloer een ruime keuze als het gaat om kleur en design. De epoxy gietvloer kan zelfs worden uitgerust met een coating in verschillende gradaties antislip om de veiligheid te verhogen, of met een geluiddempende laag om geluidsoverlast door zware machines te verminderen.  Wilt u weten of een epoxy gietvloer ook iets voor uw bedrijfspand is, neem dan gerust even contact met ons op. U kunt via deze site ook meteen een offerte aanvragen.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

betonlook als kunstvloer
De gietvloer Betonlook als basis voor moderne kunst
Een nieuwe parkeergaragevloer voor de NAM te Assen