Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Autorijden op een gietvloer? Dat kan!

Wie een anti-slipcursus gaat volgen bij Slotemakers Anti-slipschool in Zandvoort, kan zelf ervaren hoe goed de epoxy gietvloeren van Coating Vloer & Company bestand zijn tegen zware belasting door voertuigen.

Slotemakers Anti-slipschool is een begrip in Zandvoort en omstreken. De school bestaat al tientallen jaren en is gevestigd naast het legendarische racecircuit van Zandvoort. Omdat de vloeren in zowel de trainingsruimten als de overige vertrekken aan vervanging toe waren, schakelde Slotemakers Coating Vloer & Company in. In overleg werd gekozen voor een epoxyvloer, want zeker de vloer in de trainingsruimten waar de anti-sliptrainingen gegeven worden, moet goed tegen de zware belasting van heen en weer rijdende, remmende en slippende auto’s bestand zijn.

Maar niet alleen de belastbaarheid van de vloer was belangrijk voor de anti-slipschool. De vloer moest er ook onder alle omstandigheden netjes uit blijven zien. Een epoxy gietvloer is zeer eenvoudig te onderhouden, waardoor de keuze voor een strakke, grijze epoxyvloer nog duidelijker werd.

Ook voor u: een epoxyvloer op maat

Een epoxyvloer is niet geschikt voor toepassing in woningen, maar kan zeer goed worden aangebracht in alle industriepanden en bedrijfsgebouwen waar een hoge belastbaarheid en onderhoudsgemak gewenst zijn. Net als bij andere gietvloeren heeft u met een epoxy gietvloer een ruime keuze als het gaat om kleur en design. De epoxy gietvloer kan zelfs worden uitgerust met een coating in verschillende gradaties antislip om de veiligheid te verhogen, of met een geluiddempende laag om geluidsoverlast door zware machines te verminderen.  Wilt u weten of een epoxy gietvloer ook iets voor uw bedrijfspand is, neem dan gerust even contact met ons op. U kunt via deze site ook meteen een offerte aanvragen.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan