Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Autorijden op een gietvloer? Dat kan!

Wie een anti-slipcursus gaat volgen bij Slotemakers Anti-slipschool in Zandvoort, kan zelf ervaren hoe goed de epoxy gietvloeren van Coating Vloer & Company bestand zijn tegen zware belasting door voertuigen.

Slotemakers Anti-slipschool is een begrip in Zandvoort en omstreken. De school bestaat al tientallen jaren en is gevestigd naast het legendarische racecircuit van Zandvoort. Omdat de vloeren in zowel de trainingsruimten als de overige vertrekken aan vervanging toe waren, schakelde Slotemakers Coating Vloer & Company in. In overleg werd gekozen voor een epoxyvloer, want zeker de vloer in de trainingsruimten waar de anti-sliptrainingen gegeven worden, moet goed tegen de zware belasting van heen en weer rijdende, remmende en slippende auto’s bestand zijn.

Maar niet alleen de belastbaarheid van de vloer was belangrijk voor de anti-slipschool. De vloer moest er ook onder alle omstandigheden netjes uit blijven zien. Een epoxy gietvloer is zeer eenvoudig te onderhouden, waardoor de keuze voor een strakke, grijze epoxyvloer nog duidelijker werd.

Ook voor u: een epoxyvloer op maat

Een epoxyvloer is niet geschikt voor toepassing in woningen, maar kan zeer goed worden aangebracht in alle industriepanden en bedrijfsgebouwen waar een hoge belastbaarheid en onderhoudsgemak gewenst zijn. Net als bij andere gietvloeren heeft u met een epoxy gietvloer een ruime keuze als het gaat om kleur en design. De epoxy gietvloer kan zelfs worden uitgerust met een coating in verschillende gradaties antislip om de veiligheid te verhogen, of met een geluiddempende laag om geluidsoverlast door zware machines te verminderen.  Wilt u weten of een epoxy gietvloer ook iets voor uw bedrijfspand is, neem dan gerust even contact met ons op. U kunt via deze site ook meteen een offerte aanvragen.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.