Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Een nieuwe parkeergaragevloer voor de NAM te Assen

De parkeergarage is vaak na de buitenkant het eerste dat klanten van uw bedrijfspand zien. Die kan dus maar beter een representatief beeld geven. De parkeergaragevloer speelt bij het maken van die eerste indruk een grote rol. De NAM (Nederlandse Aardolie Maatschappij) heeft dat begrepen en schakelde Coating Vloer & Company in om de parkeergarage te voorzien van een geheel nieuwe kunststof parkeergaragevloer.

Het was een van de grootste projecten die Coating Vloer & Company ooit heeft uitgevoerd: het vervangen van de parkeergaragevloer bij de NAM in Assen. Naast representatief moest deze vloer natuurlijk ook ijzersterk zijn, er rijden tenslotte dagelijks veel zware voertuigen overheen. In overleg met Coating Vloer & Company koos de NAM voor een Parking System EP Vloercoating AS, die deze zware belasting gemakkelijk aankan.

Belijning geeft bezoeker duidelijkheid

Een parkeergaragevloer kan niet zonder belijning, en daarom bracht Coating Vloer & Company die ook aan. Daarbij werd gekozen voor de gebruikelijke witte belijning en nummering om de parkeervakken af te bakenen, en gele en blauwe belijning om pictogrammen, routepijlen en zones aan te brengen op de nieuwe parkeergaragevloer. Het resultaat is een parkeergaragevloer die bestand is tegen zware belasting, veilig is door de antislip R12 en de bezoeker duidelijkheid geeft over de indeling van de parkeergarage. Daarnaast werd de hellingbaan in het systeem Parking System Hellingbaan aangelegd in antislip gradatie R14. Kortom, een visitekaartje om trots op te zijn.

Wilt u in uw eigen parkeergarage ook een representatieve, sterke en eenvoudig te onderhouden vloer laten aan brengen, dan kunt u via deze site eenvoudig een offerte aanvragen. Coating Vloer & Company verzorgt daarnaast ook ijzersterke vloeren voor uw parkeerdek, fabriekshal of bedrijfsloods.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.