Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Kies voor rust in huis, kies voor een witte gietvloer

Het leven is al druk genoeg: werk, sociale activiteiten, sport en hobby’s. Wie na een drukke dag thuiskomt, verlangt naar rust. Een druk interieur kan ervoor zorgen dat u niet helemaal tot rust kunt komen. De oplossing? Begin bij de basis, met een witte gietvloer.

De vloer is de basis van uw interieur en is voor een heel groot deel sfeerbepalend. Of u nu houdt van koloniale meubels of juist voor strak en modern gaat, de vloer bepaalt of het geheel er goed uitziet of niet. Een witte gietvloer is een vloer die ruimte, licht en vooral rust in uw interieur brengt, zodat de rest van uw inrichting goed tot zijn recht kan komen en u na een drukke dag uw geest helemaal tot rust kunt laten komen.

Witte gietvloer in Amsterdam

Voor een witte gietvloer van hoge kwaliteit moet u bij Coating Vloer & Company zijn. Onlangs nog brachten we een witte gietvloer aan in een loft in Amsterdam. We combineerden het aanbrengen van de witte gietvloer met het aanbrengen van eveneens witte Beton Ciré wanden, voor extra licht en ruimte. De mat afgewerkte witte gietvloer en de Beton Ciré wanden in de keuken en badkamer vormen in deze loft een geweldige combinatie die de designmeubels prachtig uit doet komen.

Deze vloer, gecombineerd met vloerverwarming voor extra comfort, biedt de bewoner een solide basis voor zijn moderne interieur. De loft oogt nu licht, ruim en modern en ademt een sfeer van rust en stilte – geen overbodige luxe in onze drukke hoofdstad!

Oase van rust en ruimte

Wilt u ook een oase van rust en ruimte creëren in uw woning? Kies dan voor een witte gietvloer van Coating Vloer & Company. Kom eens kijken in onze showroom aan de Duivendrechtsekade 62 in Amsterdam als u met eigen ogen wilt zien wat een witte gietvloer voor uw interieur kan doen. Als u van tevoren een afspraak maakt, kunnen we rustig de tijd nemen om al uw wensen en vragen uitgebreid te bespreken. U kunt via deze site bovendien direct een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.