Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Kies voor rust in huis, kies voor een witte gietvloer

Het leven is al druk genoeg: werk, sociale activiteiten, sport en hobby’s. Wie na een drukke dag thuiskomt, verlangt naar rust. Een druk interieur kan ervoor zorgen dat u niet helemaal tot rust kunt komen. De oplossing? Begin bij de basis, met een witte gietvloer.

De vloer is de basis van uw interieur en is voor een heel groot deel sfeerbepalend. Of u nu houdt van koloniale meubels of juist voor strak en modern gaat, de vloer bepaalt of het geheel er goed uitziet of niet. Een witte gietvloer is een vloer die ruimte, licht en vooral rust in uw interieur brengt, zodat de rest van uw inrichting goed tot zijn recht kan komen en u na een drukke dag uw geest helemaal tot rust kunt laten komen.

Witte gietvloer in Amsterdam

Voor een witte gietvloer van hoge kwaliteit moet u bij Coating Vloer & Company zijn. Onlangs nog brachten we een witte gietvloer aan in een loft in Amsterdam. We combineerden het aanbrengen van de witte gietvloer met het aanbrengen van eveneens witte Beton Ciré wanden, voor extra licht en ruimte. De mat afgewerkte witte gietvloer en de Beton Ciré wanden in de keuken en badkamer vormen in deze loft een geweldige combinatie die de designmeubels prachtig uit doet komen.

Deze vloer, gecombineerd met vloerverwarming voor extra comfort, biedt de bewoner een solide basis voor zijn moderne interieur. De loft oogt nu licht, ruim en modern en ademt een sfeer van rust en stilte – geen overbodige luxe in onze drukke hoofdstad!

Oase van rust en ruimte

Wilt u ook een oase van rust en ruimte creëren in uw woning? Kies dan voor een witte gietvloer van Coating Vloer & Company. Kom eens kijken in onze showroom aan de Duivendrechtsekade 62 in Amsterdam als u met eigen ogen wilt zien wat een witte gietvloer voor uw interieur kan doen. Als u van tevoren een afspraak maakt, kunnen we rustig de tijd nemen om al uw wensen en vragen uitgebreid te bespreken. U kunt via deze site bovendien direct een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan