Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Restaurant José Carlos García kiest Design Betonvloer ECO

Bijna nergens is de ambiance zo belangrijk als in een restaurant. Helemaal als dat restaurant een Michelinster heeft, zoals restaurant José Carlos García in het Spaanse Malaga. Maar de vloer in een restaurant moet ook praktisch zijn, en eenvoudig te onderhouden. Niet verwonderlijk dus, dat José Carlos García koos voor een Design Betonvloer ECO van Coating Vloer & Company.

Een Design Betonvloer ziet er prachtig uit en geeft sfeer en warmte aan een interieur. Bovendien heeft hij een puur natuurlijke uitstraling. Zeker als het gaat om de Design Betonvloer ECO van Coating Vloer & Company. Deze ziet er namelijk niet alleen heel natuurlijk uit, hij is ook heel milieuvriendelijk door de unieke samenstelling die de CO2-uitstoot tot een minimum beperkt.

Natuurlijk hygiënisch

Aangezien het menu van restaurant José Carlos García in Malaga bestaat uit pure, natuurlijke gerechten moest de sfeer in het restaurant daarbij aansluiten. Met de nieuwe grijze Design Betonvloer ECO is dat prima gelukt. Door de naturel kleur wordt de aandacht van gasten niet afgeleid van datgene waar het in een restaurant allemaal om draait: genieten van lekker eten. De vloer vormt bovendien een prachtige verbinding tussen de strakke, industriële look van de rest van het interieur en de planten die een van de muren bedekken.

Doordat de Design Betonvloer ECO van Coating Vloer & Company eenvoudig te onderhouden is, hoeven het team en de gasten van restaurant José Carlos García niet bang te zijn dat gemorste dranken of voedingswaren de vloer zullen bederven. En doordat de vloer naadloos is, krijgen vuil en stof geen kans om zich op te hopen op moeilijk bereikbare plekjes. Wel zo bevorderlijk voor de algehele hygiëne in het restaurant!

De perfecte vloer voor elk restaurant

Is de Design Betonvloer ECO ook de perfecte vloer voor uw restaurant? U kunt het zelf komen beoordelen in de showroom van Coating Vloer & Company aan de Duivendrechtsekade 62 in Amsterdam. Maak van tevoren even een afspraak, zodat we alle tijd voor u kunnen nemen. Bent u al overtuigd, dan kunt u via deze site natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen!

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.