Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Restaurant José Carlos García kiest Design Betonvloer ECO

Bijna nergens is de ambiance zo belangrijk als in een restaurant. Helemaal als dat restaurant een Michelinster heeft, zoals restaurant José Carlos García in het Spaanse Malaga. Maar de vloer in een restaurant moet ook praktisch zijn, en eenvoudig te onderhouden. Niet verwonderlijk dus, dat José Carlos García koos voor een Design Betonvloer ECO van Coating Vloer & Company.

Een Design Betonvloer ziet er prachtig uit en geeft sfeer en warmte aan een interieur. Bovendien heeft hij een puur natuurlijke uitstraling. Zeker als het gaat om de Design Betonvloer ECO van Coating Vloer & Company. Deze ziet er namelijk niet alleen heel natuurlijk uit, hij is ook heel milieuvriendelijk door de unieke samenstelling die de CO2-uitstoot tot een minimum beperkt.

Natuurlijk hygiënisch

Aangezien het menu van restaurant José Carlos García in Malaga bestaat uit pure, natuurlijke gerechten moest de sfeer in het restaurant daarbij aansluiten. Met de nieuwe grijze Design Betonvloer ECO is dat prima gelukt. Door de naturel kleur wordt de aandacht van gasten niet afgeleid van datgene waar het in een restaurant allemaal om draait: genieten van lekker eten. De vloer vormt bovendien een prachtige verbinding tussen de strakke, industriële look van de rest van het interieur en de planten die een van de muren bedekken.

Doordat de Design Betonvloer ECO van Coating Vloer & Company eenvoudig te onderhouden is, hoeven het team en de gasten van restaurant José Carlos García niet bang te zijn dat gemorste dranken of voedingswaren de vloer zullen bederven. En doordat de vloer naadloos is, krijgen vuil en stof geen kans om zich op te hopen op moeilijk bereikbare plekjes. Wel zo bevorderlijk voor de algehele hygiëne in het restaurant!

De perfecte vloer voor elk restaurant

Is de Design Betonvloer ECO ook de perfecte vloer voor uw restaurant? U kunt het zelf komen beoordelen in de showroom van Coating Vloer & Company aan de Duivendrechtsekade 62 in Amsterdam. Maak van tevoren even een afspraak, zodat we alle tijd voor u kunnen nemen. Bent u al overtuigd, dan kunt u via deze site natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen!

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.