Een veilige vloercoating voor de brandweerkazerne in Kennemerland - Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Een veilige vloercoating voor de brandweerkazerne in Kennemerland

Een veilige vloercoating voor de brandweerkazerne in Kennemerland

Brandweerlieden worden regelmatig geconfronteerd met gevaarlijke situaties, dat zit nu eenmaal in de aard van hun werk. Maar het is niet de bedoeling dat die onveilige omstandigheden zich uitstrekken tot in de kazerne. Gelukkig kon Coating Vloer & Company de brandweer in Veiligheidsregio Kennemerland uit de brand helpen met een nieuwe, veilig vloercoating.

De vloer van de brandweerkazerne van Veiligheidsregio Kennemerland voldeed niet aan de veiligheidseisen. De veka tegels waaruit de 2500 m2 grote vloer bestond, lieten overal los, wat voor gevaarlijke situaties zorgde. Tijd voor een nieuwe vloer dus, want zeker in een brandweerkazerne moet veiligheid van het personeel voorop staan. In overleg met Coating Vloer & Company koos de brandweer voor de ECA Vloercoating Antislip, die zelfs onder natte omstandigheden veilig beloopbaar en berijdbaar is.

Een brandweerkazerne kan natuurlijk niet zomaar een paar dagen dichtgaan. De brandweerlieden moeten tenslotte beschikbaar blijven voor het geval er zich een noodsituatie voordoet. Daarom heeft Coating Vloer & Company de werkzaamheden aan de vloer in meerdere fases uitgevoerd. We verwijderden eerst de oude vloer, inclusief alle lijmresten, en brachten daarna deel voor deel de nieuwe ECA Vloercoating Antislip aan. Al het werk werd uitgevoerd door medewerkers die hun VCA-diploma hebben gehaald, en conform iso 9001-normering.

Prettige samenwerking

Het was een flinke klus, maar het resultaat mag er zijn: de brandweerkazerne beschikt nu over een veilige vloercoating die de dagelijkse belasting door in- en uitrijdend materieel prima aankan en die ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk is. Coating Vloer & Company wil langs deze weg het team van Veiligheidsregio Kennemerland bedanken voor het vertrouwen en voor de prettige samenwerking.

Bent u op zoek naar een veilige, sterke vloercoating voor uw parkeergarage? Dan is de ECA Vloercoating Antislip misschien de oplossing. Onze medewerkers komen graag vrijblijvend bij u langs om de situatie te beoordelen en u alles te vertellen over de mogelijkheden!

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Restaurant José Carlos García kiest Design Betonvloer ECO
Nieuwe gietvloeren voor nieuwe woningen