Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Nieuwe gietvloeren voor nieuwe woningen

Riante herenhuizen, verrassend ruime appartementen en mooie studio?s in één complex in hartje Amsterdam. Je zou het niet verwachten, maar het kan. In de zomer van 2013 wordt het nieuwbouwcomplex Amstel-Life opgeleverd, waarin nog enkele woningen te koop zijn. Coating Vloer & Company bracht onlangs maar liefst 1700 vierkante meter gietvloer aan in Amstel-Life.

Een nieuw huis? Daar hoort een mooie nieuwe vloer bij. En zeker in een nieuwbouwwoning is een gietvloer dan een goede keuze. Deze vloeren zien er strak en modern uit, maar geven uw interieur toch een warme uitstraling. Ook zijn ze eenvoudig te combineren met vloerverwarming voor extra comfort.

Bij Coating Vloer & Company vindt u een zeer ruime gietvloercollectie in vrijwel elke gewenste kleur of kleurencombinatie. U kunt dus uw ideale vloer helemaal naar uw eigen wensen vormgeven. En bestelt u samen met uw nieuwe buren, dan levert u dat een mooie korting op, zoals de bewoners van het nieuwe complex Amstel-Life in Amsterdam onlangs ondervonden.

Gietvloeren met flinke korting

Geen twee van de nieuwe vloeren in Amstel-Life zijn overigens gelijk. Smaken verschillen nu eenmaal, en daarom kreeg iedere bewoner de kans om zijn eigen gietvloer samen te stellen. Sommige bewoners kozen voor woonbeton, anderen voor de PU Gietvloer Green Line en weer anderen wilden liever Design Beton. Ondanks hun uiteenlopende wensen kregen ze bij het bestellen van hun gietvloeren allemaal een flinke korting van Coating Vloer & Company. Gezamenlijk inkoopvoordeel betekent bij ons namelijk nooit dat onze klanten worden beperkt in hun keuzevrijheid.

Lijkt het u ook wel wat, zo?n nieuwe vloer met korting? Informeer dan eens bij uw buren of zij het ook zien zitten. Want hoewel Coating Vloer & Company graag grote projecten aanpakt, krijgt u dit gezamenlijke inkoopvoordeel ook al wanneer u met twee huishoudens voor gietvloeren kiest! Meer informatie over de voordelen van gietvloeren en over onze ruime gietvloerencollectie vindt u elders op deze site. En natuurlijk kunt bent u altijd welkom om, samen met uw buren, een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Geheel vrijblijvend, en onder het genot van een lekker kopje koffie natuurlijk!

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.