Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Nieuwe gietvloeren voor nieuwe woningen

Riante herenhuizen, verrassend ruime appartementen en mooie studio?s in één complex in hartje Amsterdam. Je zou het niet verwachten, maar het kan. In de zomer van 2013 wordt het nieuwbouwcomplex Amstel-Life opgeleverd, waarin nog enkele woningen te koop zijn. Coating Vloer & Company bracht onlangs maar liefst 1700 vierkante meter gietvloer aan in Amstel-Life.

Een nieuw huis? Daar hoort een mooie nieuwe vloer bij. En zeker in een nieuwbouwwoning is een gietvloer dan een goede keuze. Deze vloeren zien er strak en modern uit, maar geven uw interieur toch een warme uitstraling. Ook zijn ze eenvoudig te combineren met vloerverwarming voor extra comfort.

Bij Coating Vloer & Company vindt u een zeer ruime gietvloercollectie in vrijwel elke gewenste kleur of kleurencombinatie. U kunt dus uw ideale vloer helemaal naar uw eigen wensen vormgeven. En bestelt u samen met uw nieuwe buren, dan levert u dat een mooie korting op, zoals de bewoners van het nieuwe complex Amstel-Life in Amsterdam onlangs ondervonden.

Gietvloeren met flinke korting

Geen twee van de nieuwe vloeren in Amstel-Life zijn overigens gelijk. Smaken verschillen nu eenmaal, en daarom kreeg iedere bewoner de kans om zijn eigen gietvloer samen te stellen. Sommige bewoners kozen voor woonbeton, anderen voor de PU Gietvloer Green Line en weer anderen wilden liever Design Beton. Ondanks hun uiteenlopende wensen kregen ze bij het bestellen van hun gietvloeren allemaal een flinke korting van Coating Vloer & Company. Gezamenlijk inkoopvoordeel betekent bij ons namelijk nooit dat onze klanten worden beperkt in hun keuzevrijheid.

Lijkt het u ook wel wat, zo?n nieuwe vloer met korting? Informeer dan eens bij uw buren of zij het ook zien zitten. Want hoewel Coating Vloer & Company graag grote projecten aanpakt, krijgt u dit gezamenlijke inkoopvoordeel ook al wanneer u met twee huishoudens voor gietvloeren kiest! Meer informatie over de voordelen van gietvloeren en over onze ruime gietvloerencollectie vindt u elders op deze site. En natuurlijk kunt bent u altijd welkom om, samen met uw buren, een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Geheel vrijblijvend, en onder het genot van een lekker kopje koffie natuurlijk!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan