Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Sportvloer gietvloeren voor MaxiGym

Het gloednieuwe fitnesscentrum MaxiGym in Sassenheim heeft in het weekend van 14 en 15 september open dagen. Tijdens die open dagen kunt u kennismaken met Maxigym en de inrichting van het nieuwe complex bewonderen. Een inrichting die als basis de sportvloer gietvloeren van Coating Vloer & Company heeft!

Een vloer waarop gesport wordt, moet goed bestand zijn tegen een stootje. En omdat een sportschool bovendien hygiënisch schoon moet zijn, was een sportvloer gietvloer voor MaxiGym in Sassenheim een hele logische keuze. Het fitnesscentrum schakelde CoatingVloer & Company in om een mooie grijze PU gietvloer sport aan te brengen waarop flink gesport kan worden en die goed aansluit bij het strakke, moderne interieur.

Door de grote ramen komt er in de sportschool van Sassenheim veel licht binnen. Ook daartegen moest de vloer dus goed bestand zijn. Een vloer die is verkleurd door zonlicht ziet er nou eenmaal niet zo aantrekkelijk uit. Gelukkig zijn de sportvloeren van Coating Vloer & Company volledig kleurvast, dus ook dat was geen probleem. Wilt u de nieuwe vloer van MaxiGym zelf bewonderen, dan kan dat tijdens de open dagen op 14 en 15 september.

Sportvloer gietvloeren van Coating Vloer & Company

Coating Vloer & Company biedt een breed assortiment aan PU Gietvloeren Sport. Door de perfecte mogelijkheden in anti-slip gradatie en de hoge mate van slijtvastheid, gecombineerd met de veerkracht die een PU gietvloer sport biedt, zijn deze vloeren ideaal als sportvloer, zowel binnen als buiten. Onze gietvloeren zijn geschikt als ondergrond voor zowel recreatief als professioneel sporten. Doordat ze naadloos worden aangebracht en vloeistofdicht zijn, zijn deze sportvloeren zeer eenvoudig te onderhouden. Onze PU gietvloer sportvloeren zijn verkrijgbaar in vrijwel elke gewenste kleur, zodat het ook mogelijk is om belijning in een contrasterende kleur aan te brengen.

Wilt u ook zo’n veelzijdige PU gietvloer sportvloer in uw sporthal, gymzaal of sportschool? Neemt u dan gerust even contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. U kunt ook een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Bent u al overtuigd? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om via deze site een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen!

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.