Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Sportvloer gietvloeren voor MaxiGym

Het gloednieuwe fitnesscentrum MaxiGym in Sassenheim heeft in het weekend van 14 en 15 september open dagen. Tijdens die open dagen kunt u kennismaken met Maxigym en de inrichting van het nieuwe complex bewonderen. Een inrichting die als basis de sportvloer gietvloeren van Coating Vloer & Company heeft!

Een vloer waarop gesport wordt, moet goed bestand zijn tegen een stootje. En omdat een sportschool bovendien hygiënisch schoon moet zijn, was een sportvloer gietvloer voor MaxiGym in Sassenheim een hele logische keuze. Het fitnesscentrum schakelde CoatingVloer & Company in om een mooie grijze PU gietvloer sport aan te brengen waarop flink gesport kan worden en die goed aansluit bij het strakke, moderne interieur.

Door de grote ramen komt er in de sportschool van Sassenheim veel licht binnen. Ook daartegen moest de vloer dus goed bestand zijn. Een vloer die is verkleurd door zonlicht ziet er nou eenmaal niet zo aantrekkelijk uit. Gelukkig zijn de sportvloeren van Coating Vloer & Company volledig kleurvast, dus ook dat was geen probleem. Wilt u de nieuwe vloer van MaxiGym zelf bewonderen, dan kan dat tijdens de open dagen op 14 en 15 september.

Sportvloer gietvloeren van Coating Vloer & Company

Coating Vloer & Company biedt een breed assortiment aan PU Gietvloeren Sport. Door de perfecte mogelijkheden in anti-slip gradatie en de hoge mate van slijtvastheid, gecombineerd met de veerkracht die een PU gietvloer sport biedt, zijn deze vloeren ideaal als sportvloer, zowel binnen als buiten. Onze gietvloeren zijn geschikt als ondergrond voor zowel recreatief als professioneel sporten. Doordat ze naadloos worden aangebracht en vloeistofdicht zijn, zijn deze sportvloeren zeer eenvoudig te onderhouden. Onze PU gietvloer sportvloeren zijn verkrijgbaar in vrijwel elke gewenste kleur, zodat het ook mogelijk is om belijning in een contrasterende kleur aan te brengen.

Wilt u ook zo’n veelzijdige PU gietvloer sportvloer in uw sporthal, gymzaal of sportschool? Neemt u dan gerust even contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. U kunt ook een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Bent u al overtuigd? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om via deze site een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan