Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Nieuwe gietvloer voor Van Maanen Bakkerij Nederland

gietvloer bloemen

Van Maanen Bakkerij is de grootste ambachtelijke bakkerij van Nederland. Sinds 1907 is het bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 600 medewerkers en 53 winkels verspreid over Noord- en Zuid-Holland. Coating Vloer Company mocht vier van deze winkels onlangs van een nieuwe gietvloer voorzien.

Een bakkerijvloer moet niet alleen hygiënisch en slijtvast zijn, maar ook representatief. Klanten moeten zich welkom voelen in de winkel, en de gietvloer moet aansluiten bij de rest van het winkelinterieur zonder overheersend te zijn.

Van Maanen Bakkerij koos in overleg met Coating Vloer Company voor een gietvloer in een chique grijze kleur die de winkels waar hij werd aangebracht een moderne, strakke uitstraling geeft. Op de foto’s bij dit artikel krijgt u een goede indruk van het sfeervolle effect dat het samenspel van de gietvloer en de rest van het winkelinterieur heeft.

Net als de andere winkelvloeren van Coating Vloer Company is de bakkerijvloer die we bij Van Maanen Bakkerij aanbrachten gemaakt van kunststof en daardoor naadloos en vloeistofdicht. Daardoor is hij zeer eenvoudig te onderhouden en ziet de winkel er altijd netjes uit.

HACCP-goedgekeurde gietvloer

Maar wist u dat Coating Vloer Company ook gietvloeren levert die geschikt zijn voor de andere ruimten in uw bakkerij? Zo kunt u onze gietvloeren bijvoorbeeld ook aantreffen in bakkerijkeukens en koelcellen. De bakkerijvloeren van Coating Vloer Company zijn namelijk goed bestand tegen hitte en kou en voldoen aan de HACCP-normen.

Nieuwsgierig geworden naar de gietvloeren van Coating Vloer Company? U kunt een kijkje gaan nemen bij Van Maanen Bakkerij. Maar u kunt ook eens langskomen in onze showroom in Amsterdam. Maakt u van tevoren even een afspraak? Dan kunnen wij rustig de tijd nemen om u rond te leiden en u alles over onze gietvloeren te vertellen. Onze adviseurs komen ook graag langs bij u in de bakkerij om u geheel vrijblijvend te vertellen over de mogelijkheden die onze gietvloeren bieden.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan