Nieuwe gietvloer voor Van Maanen Bakkerij Nederland
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Nieuwe gietvloer voor Van Maanen Bakkerij Nederland

Nieuwe gietvloer voor Van Maanen Bakkerij Nederland

Van Maanen Bakkerij is de grootste ambachtelijke bakkerij van Nederland. Sinds 1907 is het bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 600 medewerkers en 53 winkels verspreid over Noord- en Zuid-Holland. Coating Vloer Company mocht vier van deze winkels onlangs van een nieuwe gietvloer voorzien.

Een bakkerijvloer moet niet alleen hygiënisch en slijtvast zijn, maar ook representatief. Klanten moeten zich welkom voelen in de winkel, en de gietvloer moet aansluiten bij de rest van het winkelinterieur zonder overheersend te zijn.

Van Maanen Bakkerij koos in overleg met Coating Vloer Company voor een gietvloer in een chique grijze kleur die de winkels waar hij werd aangebracht een moderne, strakke uitstraling geeft. Op de foto’s bij dit artikel krijgt u een goede indruk van het sfeervolle effect dat het samenspel van de gietvloer en de rest van het winkelinterieur heeft.

Net als de andere winkelvloeren van Coating Vloer Company is de bakkerijvloer die we bij Van Maanen Bakkerij aanbrachten gemaakt van kunststof en daardoor naadloos en vloeistofdicht. Daardoor is hij zeer eenvoudig te onderhouden en ziet de winkel er altijd netjes uit.

HACCP-goedgekeurde gietvloer

Maar wist u dat Coating Vloer Company ook gietvloeren levert die geschikt zijn voor de andere ruimten in uw bakkerij? Zo kunt u onze gietvloeren bijvoorbeeld ook aantreffen in bakkerijkeukens en koelcellen. De bakkerijvloeren van Coating Vloer Company zijn namelijk goed bestand tegen hitte en kou en voldoen aan de HACCP-normen.

Nieuwsgierig geworden naar de gietvloeren van Coating Vloer Company? U kunt een kijkje gaan nemen bij Van Maanen Bakkerij. Maar u kunt ook eens langskomen in onze showroom in Amsterdam. Maakt u van tevoren even een afspraak? Dan kunnen wij rustig de tijd nemen om u rond te leiden en u alles over onze gietvloeren te vertellen. Onze adviseurs komen ook graag langs bij u in de bakkerij om u geheel vrijblijvend te vertellen over de mogelijkheden die onze gietvloeren bieden.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Sportvloer gietvloeren voor MaxiGym
gietvloer maars harderwijk
Sterke gietvloer voor Maars Living Walls te Harderwijk