Gietvloer Amsterdam: kwalitatieve vloeren voor elk bedrijf

Gietvloer Amsterdam

Gietvloer Amsterdam

Uw bedrijf of woning in Amsterdam laten voorzien van een gietvloer? Gietvloer Amsterdam is het adres waar u verzekerd bent van maatwerk en van de beste kwaliteit. Onze vloeren worden toegepast in de meest uiteenlopende bedrijfssituaties en zijn op woongebied zowel geschikt voor renovatieprojecten als voor nieuwbouw. De naadloze vloeren van Gietvloer Amsterdam kunnen aangepast worden naar de situatie en afgewerkt worden op basis van de gewenste uitstraling.

Gietvloer Amsterdam voor vloeren die op maat gemaakt worden

Er is met betrekking tot de gietvloeren van Gietvloer Amsterdam veel mogelijk als het gaat om de toepassing en unieke afwerking. Dat maakt dat wij u de garantie op maatwerk kunnen bieden. Iedere vloer wordt met zorg samengesteld en uiteraard kunnen onze adviseurs die over een uitgebreide kennis en ervaring beschikken daarin een rol spelen. De op maat samengestelde vloer wordt vervolgens perfect aangebracht door het applicatieteam van Gietvloer Amsterdam.

gietvloer-amsterdam
gietvloer-amsterdam

De gietvloeren van Coating Vloer & Company zijn altijd:

  • Naadloos
  • Snel belastbaar
  • Veilig
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Stofvrij
  • Krasbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Prijstechnisch aantrekkelijk
  • Leverbaar in talloze kleuren

Voordelen bij Gietvloer Amsterdam

Gietvloer Amsterdam biedt meerdere voordelen. U kunt bijvoorbeeld van een prijsvoordeel profiteren doordat wij een korting verstrekken op de m2 prijs. Naarmate dat aantal m2 toeneemt, merkt u dat de korting op de m2 prijs ook hoger wordt. Verder bieden wij het voordeel van een professionele begeleiding tijdens de projectfase en informeren wij u uiteraard uitgebreid over het onderhoud en de schoonmaak van de door Gietvloer Amsterdam aangebrachte naadloze vloer.

Showroom van Gietvloer Amsterdam bezoeken

De beste indruk die u van Gietvloer Amsterdam kunt krijgen, is door de showroom te bezoeken. De gietvloerenshowroom is gevestigd aan de Joan Muyskenweg in Amsterdam in de oude koffiefabriek. De showroom is alleen op afspraak geopend. Onze adviseur komt ook graag bij u op de locatie in Amsterdam langs als u daar liever de voorkeur aangeeft. Voor beide situaties kunt u even bellen om een afspraak te maken. Verder is het aanvragen van een offerte online mogelijk voor een gietvloer naar keuze voor uw bedrijf of woning in Amsterdam of omgeving.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
De Koffiefabriek
Joan Muyskenweg 19
1096 CJ Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl