Gietvloer Amsterdam: kwalitatieve gietvloeren in Amsterdam.
Gietvloer Amsterdam

Gietvloer Amsterdam

Gietvloer Amsterdam

Gietvloer Amsterdam

Gietvloer Amsterdam

Gietvloer Amsterdam

Gietvloer Amsterdam

Gietvloer Amsterdam

Gietvloer Amsterdam

Gietvloer Amsterdam

Gietvloer Amsterdam

Gietvloer Amsterdam

Gietvloer Amsterdam

Uw bedrijf of woning in Amsterdam laten voorzien van een gietvloer? Gietvloer Amsterdam is het adres waar u verzekerd bent van maatwerk en van de beste kwaliteit. Onze vloeren worden toegepast in de meest uiteenlopende bedrijfssituaties en zijn op woongebied zowel geschikt voor renovatieprojecten als voor nieuwbouw. De naadloze vloeren van Gietvloer Amsterdam kunnen aangepast worden naar de situatie en afgewerkt worden op basis van de gewenste uitstraling.

Gietvloer Amsterdam voor vloeren die op maat gemaakt worden

Voor de gietvloeren van Gietvloer Amsterdam is veel mogelijk als het gaat om de toepassing en unieke afwerking. Dat maakt dat wij u de garantie op maatwerk kunnen bieden. Iedere vloer wordt met zorg samengesteld en uiteraard kunnen onze adviseurs, die over een uitgebreide kennis en ervaring beschikken, daarin een rol spelen. De op maat samengestelde vloer wordt vervolgens perfect aangebracht door het applicatieteam van Gietvloer Amsterdam.

Gietvloer Amsterdam
Gietvloer Amsterdam

Gietvloer in woonkamer in Amsterdam

De gietvloeren van Coatingvloer.nl zijn altijd:

  • Naadloos
  • Snel belastbaar
  • Veilig
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Stofvrij
  • Krasbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Prijstechnisch aantrekkelijk
  • Leverbaar in talloze kleuren

Voordelen bij Gietvloer Amsterdam

Gietvloer Amsterdam biedt meerdere voordelen. U kunt bijvoorbeeld van een prijsvoordeel profiteren doordat wij een korting verstrekken op de m2 prijs. Naarmate dat aantal m2 toeneemt, merkt u dat de korting op de m2 prijs ook hoger wordt. Verder bieden wij het voordeel van een professionele begeleiding tijdens de projectfase en informeren wij u uiteraard uitgebreid over het onderhoud en de schoonmaak van de door Gietvloer Amsterdam aangebrachte naadloze vloer.

Een volledig naadloos en waterdicht vloersysteem

Een gietvloer wordt door ons altijd naadloos aangebracht. De vloer heeft daardoor geen naden en kieren en is ook nog eens gemakkelijk te onderhouden. Stof en vuil krijgen geen kans om zich te hechten aan de oppervlakte, waardoor het vuil altijd zichtbaar is en gemakkelijk te verwijderen valt. Het naadloze vloersysteem biedt nog een groot voordeel: de vloer is namelijk volledig waterdicht. Een gietvloer in de badkamer of keuken behoort dus ook tot de opties.

Leverbaar in elke kleur

Laat uw gietvloer aansluiten op uw interieur en kies uit elke RAL-, NCS- of Sikkens- kleur. De vakmensen van Gietvloer Amsterdam produceren elke gewenste kleur en kunnen zelfs kleuren met elkaar combineren. Zo weet u zeker dat u over een unieke vloer beschikt.

Verschillende soorten gietvloeren

Bij Coatingvloer.nl vindt u verschillende soorten gietvloeren, zoals een cementgebonden gietvloer, woonbetonvloer, betonlook vloer en de PU gietvloer Green Line. Hieronder bespreken we enkele van onze vloeren:

Betonvloer

Een betonvloer is qua uiterlijk robuust en stoot vuil en stof af. Het is een vloer die helemaal in opkomst is vanwege het eigentijdse karakter en hoge niveau van comfort. Betonvloeren zijn bovendien praktisch in gebruik door het naadloze oppervlak. Er zijn allerlei kleuren beschikbaar om de gewenste sfeer in uw interieur te realiseren. De prijzen van betonvloeren variëren aan de hand van de projectgrootte en eventuele specifieke wensen. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij Gietvloer Amsterdam.

Vloercoating

Vloercoating is een vloersysteem dat een veelzijdige toepassing kent. Bijvoorbeeld als goedkope en multifunctionele vloeroplossing in industriële branches. Onze vloercoating is slijtvast, vloeistofdicht en is geschikt om de belasting van voertuigen of machines te dragen. Vloercoatings zijn aan te brengen op beton, cement of bijvoorbeeld op bestaande kunststofvloeren. Leverbaar in alle kleuren en kleurtoepassing als functioneel of esthetisch middel in het vloeroppervlak is mogelijk. Onder meer geschikt voor toepassing in garages, fabrieken, werkplaatsen, kantoren, winkels en showrooms.

Vloercoating
Vloercoating Amsterdam

Gietvloer prijs

De gietvloer prijs bestaat uit diverse onderdelen. Gietvloer Amsterdam is daarin graag transparant en geeft u meer inzicht. Bijvoorbeeld in het gegeven dat het soort gietvloer de prijs bepaalt. Woonbeton is anders geprijsd dan vloercoating en een epoxyvloer weer anders dan woonbeton. Uitgaande van de vloersoort geldt dat de projectgrootte een rol speelt en dan met name het oppervlak in m2. Er zijn per vloersoort en per bepaald aantal m2 verschillende gietvloer prijzen van toepassing. Het soort materiaal en het oppervlak zijn twee grote factoren en als aanvulling daarop zijn er nog een aantal extra punten. Bijvoorbeeld een specifiek soort afwerking variërend van vloerverwarming onder woonbeton tot antislip vloercoating. Indien er bijzondere omstandigheden zijn, hebben deze mogelijk ook invloed op de gietvloer prijs. Bijvoorbeeld bij een noodzakelijke voorbewerking van de ondergrond om de gewenste gietvloer op te plaatsen.

PU Gietvloer prijs m2 excl. btw Prijs
PU Gietvloer 20 – 50 m2 € 3.938,-
PU Gietvloer 51 – 100 m2 € 79,76 per m2
PU Gietvloer 101 – 150 m2 € 66,03 per m2
PU Gietvloer 151 – 200 m2 € 59,85 per m2

Onderhoud

Onderhoud van een gietvloer uit zich vooral in een normale reiniging van het oppervlak. Het is geen vloer waar jaarlijks onderhoudskosten voor nodig zijn. Het onderhoud van een gietvloer in huis is te doen met een stofzuiger of met een stofwisser gevolgd door een dweilbeurt. Per soort vloer geldt dat de schoonmaakeisen net even anders uitvallen. Het advies voor de reiniging van woonbeton luidt bijvoorbeeld dat een sopje met groene zeep wonderen verricht. Het onderhoud van een gietvloer in een grote fabriek of groot magazijn is het beste machinaal uit te voeren. Een reinigingsmachine zuigt het stof en vuil op en maakt de vloer schoon. Dat is het beste onderhoud van bijvoorbeeld vloercoating. Gietvloer Amsterdam voorziet bij de aanschaf van alle soorten gietvloeren in een gedegen onderhoudsadvies.

Renovatie

Gietvloer Amsterdam is niet alleen de specialist in leveren en aanbrengen van allerlei soorten gietvloeren. Wij zijn namelijk ook actief en expert als het gaat om de renovatie van gietvloeren. Renovatie biedt uitkomst indien er sprake is van blijvende beschadigingen, zoals scheuren, gaten of verkleuring. Het is belangrijk dat er eerst een beoordeling plaatsvindt van de beschadiging of verkleuring. Op basis van de beoordeling is het beste advies voor renovatie te geven die wij overigens graag voor u uitvoeren. Mocht renovatie geen oplossing meer zijn dan heeft Gietvloer Amsterdam altijd een alternatief voor u beschikbaar. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Woonbeton

Een woonbeton vloer is een cementgebonden vloer die over een ondervloer wordt gegoten. Een vloer van woonbeton wordt in dikkere lagen aangebracht dan een reguliere gietvloer, waardoor woonbeton net iets steviger is. Woonbeton is eenvoudig te reinigen en is leverbaar in verschillende kleuren.

Woonbeton Amsterdam
Woonbeton Amsterdam

Betonlook vloer

Een betonlook vloer is een naadloze gietvloer die zowel in particuliere als zakelijke ruimtes kan worden toegepast. Doordat de vloer eruitziet als een betonvloer, oogt de betonlook vloer een stuk stoerder dan andere vloeren. Net als een normale gietvloer is een betonlook vloer ook vloeistofdicht, slijtvast en verkrijgbaar in alle RAL- en NCS-kleuren

Voor een overzicht van al onze gietvloeren bekijkt u de gietvloerpagina.

Betonlook Vloer Amsterdam
Betonlook Vloer Amsterdam

Showroom van Gietvloer Amsterdam bezoeken

De beste indruk die u van Gietvloer Amsterdam kunt krijgen, krijgt u door de showroom te bezoeken. De gietvloerenshowroom is gevestigd aan de Duivendrechtsekade 62 in Amsterdam. De showroom is alleen op afspraak geopend. Onze adviseur komt ook graag bij u op de locatie in Amsterdam langs als u daar de voorkeur aangeeft. Voor beide situaties kunt u even bellen om een afspraak te maken. Verder is het aanvragen van een offerte online mogelijk voor een gietvloer naar keuze voor uw bedrijf of woning in Amsterdam of omgeving.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl