Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Sterke gietvloer voor Maars Living Walls te Harderwijk

gietvloer maars harderwijk

Maars Living Walls in Harderwijk is wereldwijd marktleider op het gebied van systeemwanden. Een prestigieuze opdrachtgever voor Coating Vloer Company. Onlangs brachten we in het bedrijfspand van Maars Living Walls een nieuwe gietvloer aan van maar liefst duizend vierkante meter.

In het bedrijfspand van Maars Living Walls was een sterke bedrijfsvloer nodig die goed bestand is tegen slijtage en beschadiging en die bovendien eenvoudig is in onderhoud. Een gietvloer voldoet aan deze eigenschappen. Daarom koos het bedrijf in overleg met Coating Vloer Company voor een EP Gietvloer A300, afgewerkt met een slijtvaste toplaag.

Doordat deze gietvloer net als andere gietvloeren naadloos is, krijgen vuil en stof geen kans om zich op te hopen in moeilijk bereikbare naden en kieren. Maars Living Walls koos voor een grijze vloer, maar de gietvloeren van Coating Vloer Company zijn leverbaar in vrijwel elke gewenste kleur. Mede daardoor zijn ze geschikt voor toepassing in elke bedrijfsruimte, of u nu op zoek bent naar een magazijnvloer of een showroomvloer.

Ook op zoek naar een nieuwe gietvloer?

De nieuwe gietvloer van Maars Living Walls heeft een oppervlak van maar liefst duizend vierkante meter, maar u kunt Coating Vloer Company ook inschakelen voor uw gietvloerproject als uw bedrijfsruimte groter of juist kleiner is dan dat. Onze vakspecialisten gaan graag voor u aan de slag. In de fotogalerijen op deze website krijgt u een goede indruk van wat er allemaal mogelijk is met de gietvloeren van Coating Vloer Company. Wilt u daar meer over weten of zou u graag een advies op maat krijgen? Neemt u dan gerust even contact met ons op.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan