Sterke gietvloer voor Maars Living Walls te Harderwijk - Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Sterke gietvloer voor Maars Living Walls te Harderwijk

Sterke gietvloer voor Maars Living Walls te Harderwijk

Maars Living Walls in Harderwijk is wereldwijd marktleider op het gebied van systeemwanden. Een prestigieuze opdrachtgever voor Coating Vloer Company. Onlangs brachten we in het bedrijfspand van Maars Living Walls een nieuwe gietvloer aan van maar liefst duizend vierkante meter.

In het bedrijfspand van Maars Living Walls was een sterke bedrijfsvloer nodig die goed bestand is tegen slijtage en beschadiging en die bovendien eenvoudig is in onderhoud. Een gietvloer voldoet aan deze eigenschappen. Daarom koos het bedrijf in overleg met Coating Vloer Company voor een EP Gietvloer A300, afgewerkt met een slijtvaste toplaag.

Doordat deze gietvloer net als andere gietvloeren naadloos is, krijgen vuil en stof geen kans om zich op te hopen in moeilijk bereikbare naden en kieren. Maars Living Walls koos voor een grijze vloer, maar de gietvloeren van Coating Vloer Company zijn leverbaar in vrijwel elke gewenste kleur. Mede daardoor zijn ze geschikt voor toepassing in elke bedrijfsruimte, of u nu op zoek bent naar een magazijnvloer of een showroomvloer.

Ook op zoek naar een nieuwe gietvloer?

De nieuwe gietvloer van Maars Living Walls heeft een oppervlak van maar liefst duizend vierkante meter, maar u kunt Coating Vloer Company ook inschakelen voor uw gietvloerproject als uw bedrijfsruimte groter of juist kleiner is dan dat. Onze vakspecialisten gaan graag voor u aan de slag. In de fotogalerijen op deze website krijgt u een goede indruk van wat er allemaal mogelijk is met de gietvloeren van Coating Vloer Company. Wilt u daar meer over weten of zou u graag een advies op maat krijgen? Neemt u dan gerust even contact met ons op.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

gietvloer bloemen
Nieuwe gietvloer voor Van Maanen Bakkerij Nederland
gietvloer boer dier tuin
Slijtvaste Gietvloer voor De Boer Dier en Ruiter