Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Sterke gietvloer voor Maars Living Walls te Harderwijk

Maars Living Walls in Harderwijk is wereldwijd marktleider op het gebied van systeemwanden. Een prestigieuze opdrachtgever voor Coating Vloer Company. Onlangs brachten we in het bedrijfspand van Maars Living Walls een nieuwe gietvloer aan van maar liefst duizend vierkante meter.

In het bedrijfspand van Maars Living Walls was een sterke bedrijfsvloer nodig die goed bestand is tegen slijtage en beschadiging en die bovendien eenvoudig is in onderhoud. Een gietvloer voldoet aan deze eigenschappen. Daarom koos het bedrijf in overleg met Coating Vloer Company voor een EP Gietvloer A300, afgewerkt met een slijtvaste toplaag.

Doordat deze gietvloer net als andere gietvloeren naadloos is, krijgen vuil en stof geen kans om zich op te hopen in moeilijk bereikbare naden en kieren. Maars Living Walls koos voor een grijze vloer, maar de gietvloeren van Coating Vloer Company zijn leverbaar in vrijwel elke gewenste kleur. Mede daardoor zijn ze geschikt voor toepassing in elke bedrijfsruimte, of u nu op zoek bent naar een magazijnvloer of een showroomvloer.

Ook op zoek naar een nieuwe gietvloer?

De nieuwe gietvloer van Maars Living Walls heeft een oppervlak van maar liefst duizend vierkante meter, maar u kunt Coating Vloer Company ook inschakelen voor uw gietvloerproject als uw bedrijfsruimte groter of juist kleiner is dan dat. Onze vakspecialisten gaan graag voor u aan de slag. In de fotogalerijen op deze website krijgt u een goede indruk van wat er allemaal mogelijk is met de gietvloeren van Coating Vloer Company. Wilt u daar meer over weten of zou u graag een advies op maat krijgen? Neemt u dan gerust even contact met ons op.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.