Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Slijtvaste Gietvloer voor De Boer Dier en Ruiter

Dierenspeciaalzaak De Boer Dier en Ruiter is een begrip in Naarden / A1 en omstreken. Naast alles voor uw huisdier vindt u in de grote winkel ook een dierenkliniek en het grootste assortiment ruitersportartikelen van de regio. Coating Vloer Company mocht deze dierenspeciaalzaak onlangs van een nieuwe gietvloer voorzien.

In een winkel als De Boer Dier en Ruiter is het van groot belang dat de gietvloer in de winkel er altijd netjes en schoon uitziet. En het is vaak geen eenvoudige opgave om een winkel van 2500 vierkante meter dag in, dag uit schoon te houden als er dagelijks vele klanten overheen lopen die lang niet allemaal schone schoenen hebben. Daarnaast moet de gietvloer goed tegen een stootje kunnen, want er wordt nogal eens heen en weer gereden met karren om de vakken bij te vullen.

De winkelvloer van Coating Vloer Company is voor De Boer Dier en Ruiter in beide opzichten de ideale oplossing. De nieuwe winkelvloer heeft een lichte kleur, wat misschien niet de meest voor de hand liggende keuze is voor wie op zoek is naar een vloer die er altijd schoon uitziet. Maar een lichte kleur zorgt wel dat de winkel nog ruimer oogt en heeft een frisse uitstraling.

Naadloze winkelvloer met kleurvlokken

Gelukkig is de winkelvloer door zijn naadloze en vloeistofdichte karakter zeer eenvoudig schoon te houden. De ingestrooide kleurvlokken zorgen ervoor dat vuil en vlekken minder opvallen en geven de vloer een speels karakter. Coating Vloer Company voorzag de winkelvloer bovendien van een slijtvaste toplaag, zodat het schuiven met stellingen, het veelvuldig belopen van de vloer en het over de vloer rijden met winkelkarren geen probleem meer zullen zijn. De winkelvloer van De Boer Dier en Ruiter kan nu dus prima tegen een stootje.

Bent u ook op zoek naar een nieuwe winkelvloer, dan is Coating Vloer Company u graag van dienst met een offerte op maat. Onze adviseurs komen voor het opmaken van die offerte eerst graag bij u op de zaak een kijkje nemen om geheel vrijblijvend de mogelijkheden en uw wensen en eisen te bespreken. Natuurlijk kunt u ook eerst langskomen in onze showroom in Amsterdam. Maakt u daarvoor wel eerst even een afspraak, dan kunnen wij rustig de tijd nemen om u rond te leiden en al uw vragen over winkelvloeren te beantwoorden!

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.