Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Antislip gietvloer voor Kareltrans Garage in Zwaag

antislip gietvloer

Kareltrans BV is gevestigd in Zwaag en is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van jonge bedrijfswagens en personenwagens. Alle wagens die worden aangeboden zijn van een hoge kwaliteit. Coating Vloer Company heeft onlangs het bedrijf in Zwaag van een nieuwe gietvloer mogen voorzien met speciale antislip eigenschappen.

Tot de werkzaamheden van Kareltrans BV horen onder meer het onderhoud en reparatie van alle merken bedrijfswagens en personenauto´s. Naast een showroom met een uitgebreid aanbod van personen-en bedrijfswagens beschikt Kareltrans in Zwaag ook over een garagevloer.

Rode antislip gietvloer

Een bedrijfsvloer die aan de eisen van de moderne tijd voldoet is een voorwaarde om een professionele uitstraling te realiseren. Eigenschappen, zoals veiligheid zijn daarbij van groot belang. Dat is ook een reden waarom er specifiek is gekozen voor een antislip gietvloer. De rode kleur van de vloer sluit bovendien op een subtiele wijze aan bij de bedrijfskleuren van Kareltrans BV.

Een bedrijfsvloer dient over specifieke eigenschappen te beschikken om lang mee te kunnen gaan. Er is sprake van een zware belasting van de bedrijfsvloer en de vloerafwerking dient in dat opzicht dan ook bestand te zijn tegen slijtage en beschadiging. Bovendien verdient het de voorkeur dat de vloer op een eenvoudige manier kan worden onderhouden. Een gietvloer van Coating Vloer Company voldoet in alle opzichten aan de gestelde eisen voor een bedrijfsvloer die geschikt is voor Kareltrans BV.

Naadloze bedrijfsvloer

De antislip gietvloer die door Coating Vloer Company is gelegd bij Kareltrans BV in Zwaag is naadloos. Dat biedt meerdere voordelen, zoals een strakke en moderne uitstraling. Verder voorkomt een naadloze vloer dat er zich stof en vuil gaan ophopen in kieren of naden die bij een gietvloer niet aanwezig zijn.

Wilt u ook een gietvloer voor uw bedrijfsruimte?

Ook u kunt Coating Vloer Company inschakelen voor het laten plaatsen van een gietvloer in uw bedrijfsruimte.Gietvloeren zijn door de krachtige eigenschappen en het onderhoudsarme karakter bij uitstek geschikt voor bedrijfsruimten van elke grootte.

Of u nu een nieuwe winkelvloer wenst of dat een fabriekshal van een nieuwe sterke vloer dient te worden voorzien, bij Coating Vloer Company kunt u altijd een passende oplossing vinden. Daarbij kan overigens altijd aansluiting gezocht worden bij uw bedrijfskleuren, want coatingvloeren zijn in de meest uiteenlopende kleuren leverbaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie of bel direct voor een afspraak. Onze adviseur komt bij u ter plaatse langs om de mogelijkheden te bespreken en een passende offerte op te stellen voor onze gietvloeren. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam, waar wij u graag op afspraak persoonlijk van advies voorzien.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan