Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Antislip gietvloer voor Kareltrans Garage in Zwaag

Kareltrans BV is gevestigd in Zwaag en is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van jonge bedrijfswagens en personenwagens. Alle wagens die worden aangeboden zijn van een hoge kwaliteit. Coating Vloer Company heeft onlangs het bedrijf in Zwaag van een nieuwe gietvloer mogen voorzien met speciale antislip eigenschappen.

Tot de werkzaamheden van Kareltrans BV horen onder meer het onderhoud en reparatie van alle merken bedrijfswagens en personenauto´s. Naast een showroom met een uitgebreid aanbod van personen-en bedrijfswagens beschikt Kareltrans in Zwaag ook over een garagevloer.

Rode antislip gietvloer

Een bedrijfsvloer die aan de eisen van de moderne tijd voldoet is een voorwaarde om een professionele uitstraling te realiseren. Eigenschappen, zoals veiligheid zijn daarbij van groot belang. Dat is ook een reden waarom er specifiek is gekozen voor een antislip gietvloer. De rode kleur van de vloer sluit bovendien op een subtiele wijze aan bij de bedrijfskleuren van Kareltrans BV.

Een bedrijfsvloer dient over specifieke eigenschappen te beschikken om lang mee te kunnen gaan. Er is sprake van een zware belasting van de bedrijfsvloer en de vloerafwerking dient in dat opzicht dan ook bestand te zijn tegen slijtage en beschadiging. Bovendien verdient het de voorkeur dat de vloer op een eenvoudige manier kan worden onderhouden. Een gietvloer van Coating Vloer Company voldoet in alle opzichten aan de gestelde eisen voor een bedrijfsvloer die geschikt is voor Kareltrans BV.

Naadloze bedrijfsvloer

De antislip gietvloer die door Coating Vloer Company is gelegd bij Kareltrans BV in Zwaag is naadloos. Dat biedt meerdere voordelen, zoals een strakke en moderne uitstraling. Verder voorkomt een naadloze vloer dat er zich stof en vuil gaan ophopen in kieren of naden die bij een gietvloer niet aanwezig zijn.

Wilt u ook een gietvloer voor uw bedrijfsruimte?

Ook u kunt Coating Vloer Company inschakelen voor het laten plaatsen van een gietvloer in uw bedrijfsruimte.Gietvloeren zijn door de krachtige eigenschappen en het onderhoudsarme karakter bij uitstek geschikt voor bedrijfsruimten van elke grootte.

Of u nu een nieuwe winkelvloer wenst of dat een fabriekshal van een nieuwe sterke vloer dient te worden voorzien, bij Coating Vloer Company kunt u altijd een passende oplossing vinden. Daarbij kan overigens altijd aansluiting gezocht worden bij uw bedrijfskleuren, want coatingvloeren zijn in de meest uiteenlopende kleuren leverbaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie of bel direct voor een afspraak. Onze adviseur komt bij u ter plaatse langs om de mogelijkheden te bespreken en een passende offerte op te stellen voor onze gietvloeren. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam, waar wij u graag op afspraak persoonlijk van advies voorzien.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.