Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Beton Ciré toilet

Een complete make-over

Geef uw toilet een complete make-over met Frans betonstuc. In het toilet staan over het algemeen twee dingen vast: er is een wc en er is een wasbakje. Verder valt er vaak weinig aan toe te voegen. Toch kunt u juist in het toilet voor een opvallende, wilde decoratie gaan, aangezien de ruimte is afgezonderd van de rest van het huis en u er (hopelijk) geen uren achterelkaar doorbrengt.

Kleurrijk toilet met betonlook

Een Beton Cire toilet kunt u zo opvallend of zo neutraal maken als u wilt. Beton Cire is betonstuc dat al enige jaren populair is in Frankrijk, daar dankt het materiaal ook zijn naam aan, die ‘gewreven beton’ betekent. Door kleurpigmenten aan het cement toe te voegen kunnen we de meest uiteenlopende looks samenstellen. Van Beton Cire een zachte zandkleur voor het toilet in strandstijl tot een opvallend oudroze Beton Cire toilet voor de durfallen onder ons.

Spaanse tegels en Beton Cire combineren

Voor een Beton Cire toilet in Mediterrane stijl zijn Spaanse of Moorse wandtegels met een krullende ornamenten een mooie toevoeging aan donkergroen of grijsblauw betonstuc. Voor een extra druk effect kiest u een andere kleur tegels dan het Beton Cire, meng bijvoorbeeld groen met een rode terracottakleur. Bij Coatingvloer kunnen we overigens ook Beton Cire over tegels aanbrengen, waardoor u niet eerst alle oude tegels van de muur hoeft te laten verwijderen.

Kosten Beton Cire toilet

Naast de mogelijke kleurvariaties en toepassingen van het cementgebonden stucwerk is het natuurlijk interessant om te weten hoeveel een Beton Cire toilet kost. Bij Coatingvloer.nl rekenen we met vierkante meter prijzen. In die prijs zijn alle kosten verwerkt van de materiaalkosten tot de arbeidskosten en eventuele extra toevoegingen. De prijs een Beton Cire toilet begint bij € 73,- per vierkante meter.

Voordelen Beton Cire Toilet

Met Beton Cire zorgt u naast een geheel nieuwe uitstraling ook voor meer hygiëne in uw toiletruimte. Dat komt doordat het betonstuc gladgestreken uithardt op muren en vloeren, dus niet over voegen of kieren beschikt waar schimmels en andere viezigheden zich niet kunnen nestelen. We zetten hier alle voordelen van een Beton Cire toilet op een rij:

  • Betonstuc is toepasbaar op iedere ondergrond, dus ook over een oude tegelwand of -vloer
  • Door het naadloze oppervlak maakt Beton Cire uw toilet extra hygiënisch
  • Volledig waterdicht Beton Cire toilet door waterbestendige topcoating
  • Beton Cire is makkelijk schoon te maken
  • We brengen het betonstuc met de hand aan, waardoor u veel invloed heeft op de afwerking.

Deze gunstige kwaliteiten van Beton Cire zijn overigens ook erg prettig in keukens en badkamers, daardoor zien we het Franse betonstuc ook op deze plaatsen in huis regelmatig terug.

Toilet betonlook laten maken?

Als u aan een vernieuwende en frisse stijl in uw toilet toe bent dan kunt u bij Coatingvloer terecht. Onze vakmensen zorgen voor stijlvolle wanden en vloeren van Beton Cire voor iedere ruimte. Let op, het aanleggen van uw Beton Cire toilet doen we alleen in combinatie met het aanleggen van een gehele verdieping in uw woning, vanwege het geringe aantal vierkante meters. Vanaf 20m2 of meer legt Coatingvloer.nl uw gietvloeren en Beton Cire vloeren.

Neem contact op voor meer informatie of druk op de knop en laat direct een vrijblijvende prijsberekening maken voor uw Beton Cire toilet.

Gratis prijsberekening

Vrijblijvende offerte

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag in uw mail box.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.