Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Beton Cire in de keuken

Beton Cire is een schitterend materiaal dat steeds vaker voor vloeren wordt gebruikt. Ook in de keuken staat een vloer van Beton Cire erg mooi. Wist u dat een vloer van Beton Cire ook allerlei praktische voordelen heeft?

De voordelen van Beton Cire in de keuken

Een vloer van Beton Cire is een praktische vloer en daarom zeer geschikt voor in de keuken. De vloer wordt met de hand aangebracht en hierdoor is deze volledig naadloos. Wij laten de vloer naadloos aansluiten op het keukenblok en we laten de vloer ook naadloos overlopen in eventuele andere vloeren en ruimtes. Ook is een vloer van Beton Cire vochtwerend. Beide eigenschappen zorgen ervoor dat de vloer erg hygiënisch is. U kunt de vloer makkelijk schoonmaken, wat erg praktisch is in de keuken. Daarnaast is Beton Cire bij ons in diverse kleuren verkrijgbaar. Zo kunt u een kleur uitkiezen die mooi bij de rest van de keuken staat.

Andere toepassingen van Beton Cire

Beton Cire is een veelzijdig materiaal. Het kan op allerlei ondergronden worden toegepast. Omdat het met de hand wordt aangebracht, kan het ook precies op maat worden gemaakt. Daarom zien we steeds vaker dat Beton Cire ook op andere manieren wordt gebruikt. Zo is het in de keuken ook populair als afwerking van een keukenblad of als achterwand. Wij zijn expert in het aanbrengen van vloeren, maar mocht u in een andere toepassing interesse hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Beton Cire in de keuken laten aanbrengen

Heeft u interesse in een vloer van Beton Cire voor in de keuken? Dan bent u bij Coatingvloer.nl aan het juiste adres. Wij hebben jaren ervaring met het aanbrengen van Beton Cire vloeren. Een vloer van Beton Cire wordt op ambachtelijke wijze met de hand aangebracht. U kunt zelf het effect bepalen dat in de vloer te zien zal zijn. Een vloer van Beton Cire bestaat uit meerdere lagen die elk moeten indrogen voordat de volgende laag kan worden aangebracht.

Een offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de prijs van een vloer van Beton Cire? Vraag dan direct online een vrijblijvende offerte aan. Wij nodigen u ook graag uit in onze showroom, waar we u graag meer vertellen over onze Beton Cire vloeren. Dit is alleen op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan