Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Kosten Beton Cire

Beton Cire is dé badkamertrend van dit moment. Met de opkomst van deze prachtige vorm van wand- en vloerafwerking zijn badkamerinterieurs naar een heel nieuw niveau gestegen. U tovert uw sanitaire ruimtes om tot een wezenlijke wellness & spa aan huis. Een moment om dagelijks uzelf op te laden en volledig tot rust te komen. Maar wat kost zo’n prachtige afwerking nou eigenlijk? We vertellen u meer over de prijsopbouw van Beton Cire.

Prijsopbouw Beton Cire kosten

Beton Cire bestaat voor 20% uit polyurethaan en 80% uit beton. Dankzij de grote hoeveelheid beton ontstaat er een authentieke look op uw vloeren en wanden. Beton Cire is zeer geschikt voor natte ruimtes vanwege de antibacteriële werking, daarom ziet u deze afwerking voornamelijk in sanitaire ruimtes terug. U kunt Beton Cire ook in uw living aan laten brengen. Echter raden we Beton Cire als woonkamervloer af, omdat de afwerking zeer dun is. We raden u aan om uw sanitaire ruimtes compleet met Beton Cire af te laten werken voor een luxueus resultaat. De rest van de verdieping laat u dan in een ander type gietvloer leggen, die krachtiger is dan Beton Cire. Natuurlijk kunt u wel iedere wand in uw woning met Beton Cire laten stuken.

Beton Cire badkamer kosten

Bij Coatingvloer geldt: hoe meer vierkante meters u afneemt, hoe voordeliger u uitkomt. Dit komt omdat de arbeidskosten naar verhouding dalen ten overstaande van de materiaalkosten. Om Beton Cire in uw woning aan te brengen, moeten wij ons installeren bij u op locatie. Naarmate we meerdere meters maken, belonen we u met een kortingspercentage. In de meeste gevallen komt u Beton Cire in uw badkamer uit op maximaal 50m2. Dit betekent dat u in de eerste prijscategorie valt van €4.675,-. U heeft tegen deze vaste prijs de keuze uit 30 verschillende kleuren.

Beton Cire prijs m2

Wilt u naast uw sanitaire ruimtes ook Beton Cire als wandafwerking in uw living of slaapkamers aan laten brengen én betekent dit een groter oppervlak dan 50m2 in totaal? Dan komt u voordeliger uit. De Beton Cire prijs per vierkante meter verschilt in dat geval van € 73 tot € 97.

Kom langs bij onze showroom

Vanwege de prachtige details in het stucwerk van Beton Cire, raden we u altijd aan om eerst langs een showroom te gaan voor een goed beeld van het eindresultaat. Coatingvloer opent daarom haar deuren voor u. Het is mogelijk om telefonisch een afspraak te maken via 020 – 845 26 50 of direct online een offerte aan te vragen.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan