Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Kosten nieuwe vloer

Is het tijd voor een nieuwe vloer in uw woning of wordt er een nieuw bedrijfspand opgeleverd waar u een vloer in laat plaatsen? Of het nu gaat om particuliere of zakelijke projecten, het berekenen van de kosten van een nieuwe vloer is de eerste stap.

Wat komt er kijken bij de kosten nieuwe vloer?

Om een goed inzicht te krijgen in de totale kosten van een nieuwe vloer moeten alle onderdelen worden meegenomen. Kijk daarom niet alleen naar de prijs van vloertypes per vierkante meter. Bij het berekenen van de prijs van een nieuwe vloer moet u rekening houden met de volgende factoren:

  • Soort vloer
  • Oppervlakte van de vloer
  • Egaliseren van de ondervloer
  • Aanleggen van vloerverwarming
  • Extra toevoegingen
  • Arbeidskosten

Vloertypes

Steeds meer mensen kiezen voor prachtige design gietvloeren vanwege de ruime keuze in kleuren en het gebruiksgemak. Bij Coatingvloer kiest u uit verschillende vloertypes van topkwaliteit:

Voor elke ruimte is een passende gietvloer te vinden, van badkamer tot showroom.

Oppervlakte

Heeft u een flinke ruimte waar een nieuwe vloer nodig is of wilt u slechts een badkamer voorzien van een gietvloer? De kosten voor een nieuwe vloer kunnen oplopen met de grootte van het project. Bij Coatingvloer wordt de prijs per vierkante meter juist voordeliger vanaf 51 m². We adviseren dan ook om een volledige verdieping te voorzien van een nieuwe vloer, zodat u optimaal profiteert van dit voordeel.

Vloer egaliseren

Een belangrijk onderdeel van de voorbereiding van een nieuwe vloer is het egaliseren van de ondergrond. Hiermee zorgt u voor een goede basis van uw nieuwe vloer, die daardoor langer meegaat. Bij veel partijen is dit een kostenpost die niet direct wordt meegenomen, maar bij Coatingvloer komt u niet voor vervelende verrassingen te staan omdat we met u meedenken over het volledige project.

Vloerverwarming aanleggen

Veel mensen kiezen ervoor om meteen vloerverwarming aan te leggen als er toch een nieuwe vloer geplaatst wordt. Deze kosten komen natuurlijk bovenop de kosten nieuwe vloer, maar kan wel een enorme verlaging opleveren van de energiekosten. Zeker wanneer u de vloerverwarming combineert met een warmtepomp en goede isolatie.

Extra toevoegingen

Vergeet niet dat er verschillende manieren zijn om een vloer af te werken. Wilt u misschien een topcoating aanbrengen of een strakke uitstraling creëren met plinten? Juist deze extra’s maken uw nieuwe vloer helemaal af.

Vloer laten leggen

Bij het laten leggen van een vloer komen ook arbeidskosten kijken. Professionals zorgen voor een perfect resultaat dankzij hun expertise op het gebied van egaliseren,

Offerte kosten nieuwe vloer

Wilt u graag een nieuwe vloer en inzicht krijgen in de kosten voor een nieuwe vloer? Dan is een vrijblijvende offerte van Coatingvloer een goede start. Zo heeft u snel een indicatie van het bedrag, waarbij we rekening houden met uw wensen en een aanbod kunnen doen voor verschillende vloertypen.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.