Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Beton Ciré Beige

Een moderne keuze voor uw interieur

Beton Ciré is een populair materiaal in de hedendaagse interieurdesignwereld. Vooral de beige en zandtinten zien we steeds vaker terugkomen in interieurs. Maar wat maakt Beton Ciré beige zo geliefd? En hoe kunt u deze trend integreren in uw woonruimte?

beton cire beige

De aantrekkingskracht van beige Beton Ciré

Beton Ciré beige is niet zomaar een kleurkeuze. Het combineert de robuuste uitstraling van beton met de warmte van beige. Dit geeft een moderne, maar toch huiselijke touch aan elke ruimte in uw huis, van de woonkamer tot de badkamer. Hoewel witte wanden en een vloer van licht eikenhout lang de Nederlandse interieurs hebben gedomineerd, neemt de neiging naar deze veilige maar ietwat saaie keuze af. Steeds meer mensen durven hun hart te volgen en een eigen stijl te kiezen. Beton Ciré voor de vloer of een van de wanden in huis is zo’n stijlkeuze.

Veelzijdigheid en stijl in zandtinten

Met Beton Ciré beige kunt u verschillende kanten op. Of u nu een strak, modern interieur hebt of juist gaat voor een meer landelijke look. Deze tint past zich moeiteloos aan uw stijl aan. Daarbij komt dat beige een kleur is die rust uitstraalt, ideaal voor een plek waar u wilt ontspannen.

capuchino beton
Capuchino
sand
Sand
extra white
Extra White
eco beige
Beige
bianco white
Bianco White
eco beach
Beach

Toepassingen van Beton Ciré beige

Van vloeren en muren tot aanrechtbladen, Beton Ciré beige is overal in huis toepasbaar. Door de slijtvaste eigenschappen is het materiaal bovendien zeer duurzaam. Dit maakt het geschikt voor ruimtes die intensief door u gebruikt worden, zoals de keuken of badkamer. Bij Coatingvloer.nl voorzien we het materiaal bovendien van een waterdichte coating, waardoor het nog langer mooi blijft.

Tips voor integratie in uw woonruimte

Bij het integreren van Beton Ciré beige in uw woonruimte is het belangrijk om te letten op balans. Combineer het in de woonkamer bijvoorbeeld met houten meubels of groene planten. Wilt u meer kleur toevoegen aan uw interieur, dan raden we naast de zand- of beigetint aan om nog twee andere kleuren te kiezen en deze in de verhouding 60-30-10 toe te passen. Dit zorgt voor een warm en harmonieus geheel.

De populairste kleuren van dit moment

Ontdek de Beton Ciré trendkleuren van 2023: levendige zandtinten zoals ecru, beige en roomwit. Perfect in combinatie met natuurlijke elementen voor een sfeervol interieur! Een aantal Beton Ciré kleuren die bij deze trend passen zijn Beige (warmbeige), Beach (zandkleurig) en Bianco White (roomwit). Elke tint heeft zijn eigen uitstraling en een ander effect op uw interieur. Bent u benieuwd naar deze populaire kleuren? Vraag een vrijblijvende offerte aan en maak snel een afspraak in de showroom.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.