Beton Cire kleuren | De vloerenspecialist| Coatingvloer.nl
beton cire vloer

Beton Cire

beton cire

Beton Cire

pandomo wall

Beton Cire

Betoncire

Beton Cire

  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Beton Cire kleuren

De kleur van een vloer bepaalt voor een groot gedeelte de rest van het interieur. Een goede kleur kiezen voor een vloer kan dus nog wel eens voor wat hoofdbreken zorgen. Beton Cire is een natuurlijk product. Hierdoor denken mensen vaak dat Beton Cire kleuren enkel en alleen uit grijstinten bestaan. Dit is echter niet het geval. Voor een vloer van Beton Cire kunt u uit vijftig tinten kiezen. Coatingvloer.nl legt het uit en geeft u inspiratie.

Grijstinten

Beton Cire is van oorsprong een natuurproduct. Daarom kiezen veel mensen voor een grijstint voor hun Beton Cire vloer of wand. Dit is logisch, want zo krijgt de vloer of wand een typische betonlook. Toch is het mogelijk om ook hier in te variëren. De ene grijstint is namelijk de andere niet. Ook verschilt het natuurlijk hoe de Beton Cire vloer wordt gecombineerd. Een gekleurde wand bij een grijze vloer maakt het geheel weer anders dan bij een witte muur.

Natuurlijke aardetinten

De mogelijkheden voor Beton Cire kleuren zijn divers. Voor een vloer of wand van Beton Cire heeft u de keuze uit vijftig kleuren. Naast grijs zien wij dat veel van onze klanten voor een roodbruine of bruine Beton Cire vloer gaan. Hier leent het materiaal zich dan ook goed voor. De combinatie met de vloeiende bewegingen van het materiaal versterken zo de aardetinten. Dit geeft het geheel iets mysterieus. Toch zijn niet alleen roodbruine tinten populair. Ook bijvoorbeeld groentinten doen het goed. Wanneer dit slim wordt gecombineerd met klassieke elementen, geeft dit een bijna vorstelijk karakter.

Beton Cire kleuren

Kleuren voor in uw interieur kiezen kan soms best lastig zijn. Zeker als er veel keuze is. Daarom bieden wij u uitgebreid kleuradvies in onze showroom. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën en helpen u om zo tot een goede keus te komen. Geïnteresseerd in advies? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Liever eerst een beeld van de kosten? U kunt hier een vrijblijvende offerte aanvragen.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl