Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Beton Cire kleuren

De kleur van een vloer bepaalt voor een groot gedeelte de rest van het interieur. Een goede kleur kiezen voor een vloer kan dus nog wel eens voor wat hoofdbreken zorgen. Beton Cire is een natuurlijk product. Hierdoor denken mensen vaak dat Beton Cire kleuren enkel en alleen uit grijstinten bestaan. Dit is echter niet het geval. Voor een vloer van Beton Cire kunt u uit vijftig tinten kiezen. Coatingvloer.nl legt het uit en geeft u inspiratie.

Grijstinten

Beton Cire is van oorsprong een natuurproduct. Daarom kiezen veel mensen voor een grijstint voor hun Beton Cire vloer of wand. Dit is logisch, want zo krijgt de vloer of wand een typische betonlook. Toch is het mogelijk om ook hier in te variëren. De ene grijstint is namelijk de andere niet. Ook verschilt het natuurlijk hoe de Beton Cire vloer wordt gecombineerd. Een gekleurde wand bij een grijze vloer maakt het geheel weer anders dan bij een witte muur.

Natuurlijke aardetinten

De mogelijkheden voor Beton Cire kleuren zijn divers. Voor een vloer of wand van Beton Cire heeft u de keuze uit vijftig kleuren. Naast grijs zien wij dat veel van onze klanten voor een roodbruine of bruine Beton Cire vloer gaan. Hier leent het materiaal zich dan ook goed voor. De combinatie met de vloeiende bewegingen van het materiaal versterken zo de aardetinten. Dit geeft het geheel iets mysterieus. Toch zijn niet alleen roodbruine tinten populair. Ook bijvoorbeeld groentinten doen het goed. Wanneer dit slim wordt gecombineerd met klassieke elementen, geeft dit een bijna vorstelijk karakter.

Beton Cire kleuren

Kleuren voor in uw interieur kiezen kan soms best lastig zijn. Zeker als er veel keuze is. Daarom bieden wij u uitgebreid kleuradvies in onze showroom. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën en helpen u om zo tot een goede keus te komen. Geïnteresseerd in advies? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Liever eerst een beeld van de kosten? U kunt hier een vrijblijvende offerte aanvragen.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan