Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Ons Podium met gietvloer als basis voor wonen en werken

Ons Podium in Amsterdam is een nieuwbouwproject waar appartementen en werkunits gerealiseerd worden. Het project wordt in Amsterdam aan de Schipluidenlaan gebouwd. Er is al gestart met de bouw nadat eerst het voormalige schoolgebouw op de locatie is gesloopt. De oplevering van negenenveertig appartementen en zeven werkunits vindt in het eerste kwartaal van 2018 plaats. Het gebouw krijgt een uniek ontwerp met onder meer plantenbakken die ingemetseld worden in de gevel van het gebouw. Er worden tien verschillende typen woningen gerealiseerd over zes woonlagen.

De oplevering in het eerste kwartaal van 2018 geeft de nieuwe bewoners ruimschoots de tijd om na te denken over de inrichting van het appartement of werkunit. Als er bij de basis wordt begonnen, kan eerst de keuze voor een unieke gietvloer van Coatingvloer.nl worden gemaakt. Dat is namelijk een uitstekende keuze. Gietvloeren zijn uitermate geschikt om toe te passen in nieuwbouwprojecten op het gebied van wonen en werken. Net als dat de toekomstige bewoners met de architect de indeling hebben kunnen bepalen van de woning kan dat met Coatingvloer.nl ten aanzien van de gietvloer worden gedaan. Deze kan namelijk naar wens van de toekomstige bewoners worden samengesteld.

Er kan als eerste een keuze worden gemaakt voor een bepaald type gietvloer. Er zijn namelijk meerdere van dit soort naadloze vloeren te realiseren, waarbij het materiaal en kleurverwerking kunnen variëren. Zo heeft woonbeton een unieke uitstraling, maar geldt dat ook voor een betonlook vloer of voor een designbetonvloer. Als er al ideeën zijn over de stijl van de inrichting van het appartement of werkunit kan daar met de keuze voor een bepaalde vloer op worden aangesloten. Dat geldt natuurlijk ook ten aanzien van de kleur. Verdere voordelen die Coatingvloer.nl te bieden heeft, is naast een uitstekende kwaliteit een goede service met projectbegeleiding van begin tot eind en een burenkorting. Dat is een korting die verstrekt wordt aan alle toekomstige buren van Ons Podium in Amsterdam die samen de keuze voor een gietvloer maken.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan