Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Ons Podium met gietvloer als basis voor wonen en werken

Ons Podium in Amsterdam is een nieuwbouwproject waar appartementen en werkunits gerealiseerd worden. Het project wordt in Amsterdam aan de Schipluidenlaan gebouwd. Er is al gestart met de bouw nadat eerst het voormalige schoolgebouw op de locatie is gesloopt. De oplevering van negenenveertig appartementen en zeven werkunits vindt in het eerste kwartaal van 2018 plaats. Het gebouw krijgt een uniek ontwerp met onder meer plantenbakken die ingemetseld worden in de gevel van het gebouw. Er worden tien verschillende typen woningen gerealiseerd over zes woonlagen.

gietvloer project Ons Podium

De oplevering in het eerste kwartaal van 2018 geeft de nieuwe bewoners ruimschoots de tijd om na te denken over de inrichting van het appartement of werkunit. Als er bij de basis wordt begonnen, kan eerst de keuze voor een unieke gietvloer van Coatingvloer.nl worden gemaakt. Dat is namelijk een uitstekende keuze. Gietvloeren zijn uitermate geschikt om toe te passen in nieuwbouwprojecten op het gebied van wonen en werken. Net als dat de toekomstige bewoners met de architect de indeling hebben kunnen bepalen van de woning kan dat met Coatingvloer.nl ten aanzien van de gietvloer worden gedaan. Deze kan namelijk naar wens van de toekomstige bewoners worden samengesteld.

gietvloer project Ons Podium

Er kan als eerste een keuze worden gemaakt voor een bepaald type gietvloer. Er zijn namelijk meerdere van dit soort naadloze vloeren te realiseren, waarbij het materiaal en kleurverwerking kunnen variëren. Zo heeft woonbeton een unieke uitstraling, maar geldt dat ook voor een betonlook vloer of voor een designbetonvloer. Als er al ideeën zijn over de stijl van de inrichting van het appartement of werkunit kan daar met de keuze voor een bepaalde vloer op worden aangesloten. Dat geldt natuurlijk ook ten aanzien van de kleur. Verdere voordelen die Coatingvloer.nl te bieden heeft, is naast een uitstekende kwaliteit een goede service met projectbegeleiding van begin tot eind en een burenkorting. Dat is een korting die verstrekt wordt aan alle toekomstige buren van Ons Podium in Amsterdam die samen de keuze voor een gietvloer maken.

gietvloer project Ons Podium
Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.