Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Ons Podium met gietvloer als basis voor wonen en werken

Ons Podium in Amsterdam is een nieuwbouwproject waar appartementen en werkunits gerealiseerd worden. Het project wordt in Amsterdam aan de Schipluidenlaan gebouwd. Er is al gestart met de bouw nadat eerst het voormalige schoolgebouw op de locatie is gesloopt. De oplevering van negenenveertig appartementen en zeven werkunits vindt in het eerste kwartaal van 2018 plaats. Het gebouw krijgt een uniek ontwerp met onder meer plantenbakken die ingemetseld worden in de gevel van het gebouw. Er worden tien verschillende typen woningen gerealiseerd over zes woonlagen.

De oplevering in het eerste kwartaal van 2018 geeft de nieuwe bewoners ruimschoots de tijd om na te denken over de inrichting van het appartement of werkunit. Als er bij de basis wordt begonnen, kan eerst de keuze voor een unieke gietvloer van Coatingvloer.nl worden gemaakt. Dat is namelijk een uitstekende keuze. Gietvloeren zijn uitermate geschikt om toe te passen in nieuwbouwprojecten op het gebied van wonen en werken. Net als dat de toekomstige bewoners met de architect de indeling hebben kunnen bepalen van de woning kan dat met Coatingvloer.nl ten aanzien van de gietvloer worden gedaan. Deze kan namelijk naar wens van de toekomstige bewoners worden samengesteld.

Er kan als eerste een keuze worden gemaakt voor een bepaald type gietvloer. Er zijn namelijk meerdere van dit soort naadloze vloeren te realiseren, waarbij het materiaal en kleurverwerking kunnen variëren. Zo heeft woonbeton een unieke uitstraling, maar geldt dat ook voor een betonlook vloer of voor een designbetonvloer. Als er al ideeën zijn over de stijl van de inrichting van het appartement of werkunit kan daar met de keuze voor een bepaalde vloer op worden aangesloten. Dat geldt natuurlijk ook ten aanzien van de kleur. Verdere voordelen die Coatingvloer.nl te bieden heeft, is naast een uitstekende kwaliteit een goede service met projectbegeleiding van begin tot eind en een burenkorting. Dat is een korting die verstrekt wordt aan alle toekomstige buren van Ons Podium in Amsterdam die samen de keuze voor een gietvloer maken.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.