Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

5 tips voor uw gietvloer

Een (design) gietvloer voor uw woning of bedrijfspand heeft veel voordelen. Het is stijlvol, duurzaam en makkelijk schoon te houden. Het is wel belangrijk dat u met een aantal zaken rekening houdt voordat u een gietvloer aanschaft. We zetten een aantal tips voor u op een rij.

1.      Doe vooronderzoek

Deze tips zijn een goed begin, maar voordat u een keuze maakt is het belangrijk dat u alle voor- en nadelen van de verschillende opties in beeld heeft. Ga hiervoor in gesprek met een professional om de juiste vloer voor uw gezin, woning of winkelpand te selecteren.

2.      Ken de risico’s

Een gietvloer kent vele voordelen, maar er kleven ook een aantal nadelen aan een dergelijke vloer. Voor de glans of coating van sommige vloeren is regelmatig onderhoud belangrijk. Dranken die gemorst worden moeten snel opgeruimd anders ontstaat een vlek.

3.      Stijl is belangrijk

De stijl van een gietvloer kan aangepast worden aan uw wensen. De opties voor vormgeving en kleurgebruik zijn eindeloos. Hierin is het wel belangrijk dat u de look en feel van uw woning of bedrijfspand meeneemt in uw keuze. Zo creëert u een mooi en stijlvol geheel.

Stijl gietvloer
Stijl: strak en zakelijk, of toch meer kleur?

4.      Denk duurzaam

Duurzaamheid is belangrijk tegenwoordig. Door de juiste keuze te maken voor een duurzame, sterke gietvloer kunt u tijd, geld en energie besparen. Tegelijkertijd helpt u mee met een groener en duurzamer milieu.

5.      Safety first

Veiligheid is belangrijk, ook bij dit aspect bestaan verschillen tussen de gietvloeren. Gietvloeren zijn vaak naadloos, waterdicht en zijn zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijt allergie. Maar dit zijn wel aspecten om in de gaten te houden voordat u uw keuze voor een gietvloer maakt. Zorg ervoor dat u alle veiligheidsaspecten geregeld hebt voordat u de uiteindelijke aankoop doet.

Advies van Coatingvloer

De professionals van Coatingvloer kunnen u helpen bij de keuze voor een gietvloer. Wij helpen u met alle aspecten waar u aan moet denken en u krijgt advies op maat. Kom voor een vrijblijvend advies langs in onze showroom of neem contact op met 020 845 2650.

Vrijblijvende offerte

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag in uw mail box.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.