Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

5 tips voor uw gietvloer

Een (design) gietvloer voor uw woning of bedrijfspand heeft veel voordelen. Het is stijlvol, duurzaam en makkelijk schoon te houden. Het is wel belangrijk dat u met een aantal zaken rekening houdt voordat u een gietvloer aanschaft. We zetten een aantal tips voor u op een rij.

1.      Doe vooronderzoek

Deze tips zijn een goed begin, maar voordat u een keuze maakt is het belangrijk dat u alle voor- en nadelen van de verschillende opties in beeld heeft. Ga hiervoor in gesprek met een professional om de juiste vloer voor uw gezin, woning of winkelpand te selecteren.

2.      Ken de risico’s

Een gietvloer kent vele voordelen, maar er kleven ook een aantal nadelen aan een dergelijke vloer. Voor de glans of coating van sommige vloeren is regelmatig onderhoud belangrijk. Dranken die gemorst worden moeten snel opgeruimd anders ontstaat een vlek.

3.      Stijl is belangrijk

De stijl van een gietvloer kan aangepast worden aan uw wensen. De opties voor vormgeving en kleurgebruik zijn eindeloos. Hierin is het wel belangrijk dat u de look en feel van uw woning of bedrijfspand meeneemt in uw keuze. Zo creëert u een mooi en stijlvol geheel.

Stijl gietvloer
Stijl: strak en zakelijk, of toch meer kleur?

4.      Denk duurzaam

Duurzaamheid is belangrijk tegenwoordig. Door de juiste keuze te maken voor een duurzame, sterke gietvloer kunt u tijd, geld en energie besparen. Tegelijkertijd helpt u mee met een groener en duurzamer milieu.

5.      Safety first

Veiligheid is belangrijk, ook bij dit aspect bestaan verschillen tussen de gietvloeren. Gietvloeren zijn vaak naadloos, waterdicht en zijn zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijt allergie. Maar dit zijn wel aspecten om in de gaten te houden voordat u uw keuze voor een gietvloer maakt. Zorg ervoor dat u alle veiligheidsaspecten geregeld hebt voordat u de uiteindelijke aankoop doet.

Advies van Coatingvloer

De professionals van Coatingvloer kunnen u helpen bij de keuze voor een gietvloer. Wij helpen u met alle aspecten waar u aan moet denken en u krijgt advies op maat. Kom voor een vrijblijvend advies langs in onze showroom of neem contact op met 020 845 2650.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan