Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Leef in stijl in Twaalf van Ruysdaels met een gietvloer in huis

Twaalf van Ruysdaels is een uniek nieuwbouwproject in Amsterdam waar de bewoners in stijl leven in exclusieve huizen, appartementen en penthouses. De lat om het hoogste niveau te bereiken is hoog gelegd. Dat betekent dat er sprake is van een exceptioneel hoge kwaliteit als het gaat om de materialen en afwerking. Een Italiaans designbureau is verantwoordelijk voor de levering van de exclusieve keukens en badkamers. Voor de inrichting van het interieur met een vloer, meubels en woonaccessoires zijn de bewoners zelf verantwoordelijk. Aangezien stijl, luxe en exclusiviteit hier de kern vormen sluit een gietvloer van Coatingvloer.nl als basis in de woning daar perfect op aan.

Coatingvloer.nl treedt graag op als leverancier in gietvloeren voor het nieuwbouwproject Twaalf van Ruysdaels. Alle beschikbare woningen zijn al verkocht en toekomstige bewoners kunnen plannen gaan maken voor de inrichting van het interieur. Wie op zoek is naar een exclusieve en stijlvolle vloer met een luxueuze uitstraling kan de keuze maken voor een prachtige gietvloer. Om aan vele wensen tegemoet te komen, kan er een andere keuze gemaakt worden voor een strakke en naadloze vloer uit het assortiment van Coatingvloer.nl. In het interieur van deze luxe woningen past namelijk een vloer in de vorm van woonbeton, designbetonvloer of betonlook vloer eveneens perfect. Er kan qua afwerking, kleur, uitstraling en sfeer aan vele wensen tegemoet worden gekomen. Dat is dan ook de kracht van deze betrouwbare specialist in gietvloeren.

De naadloze vloeren kunnen overigens perfect met vloerverwarming worden gecombineerd. Het comfort en warmte van de gietvloeren is al groot, maar wordt met de vloerverwarming in huis nog een stukje aangenamer. Vanuit hygiënisch oogpunt zijn de naadloze vloeren uiteraard eveneens ideaal om in huis te hebben. Zelfs in de keuken kan er voor deze unieke vloer worden gekozen. Coatingvloer.nl treedt vaker op als leverancier voor nieuwbouwprojecten en levert daarbij altijd projectbegeleiding op maat. Dat de gietvloer gelegd wordt door eigen professionals spreekt daarbij voor zich.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan