Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Land in Zicht: ideaal project voor gietvloeren van Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is een specialist in gietvloeren en heeft in de loop der jaren al vele woningen van nieuwbouwprojecten van gietvloeren voorzien. Land in Zicht is een nieuwbouwproject dat gerealiseerd is aan het Spaarne in Haarlem. Dit project is een uniek voorbeeld waar Coatingvloer.nl als ideale leverancier in gietvloeren beschouwd kan worden. De nieuwbouwprojecten zijn haast niet bij te houden, zoveel wordt er gebouwd in Nederland. Aangezien deze specialist in heel Nederland werkzaam is, kan er bij elk nieuwbouwproject de keuze gemaakt worden voor deze leverancier.

Land in Zicht is gerealiseerd aan de Botterboulevard in Haarlem, waar drie woontorens zijn gebouwd met een totaal van 105 appartementen. De hoogte van de woontorens varieert en Aquaverde is de hoogste woontoren van de drie. Het nieuwbouwproject is op een schitterende locatie tot stand gekomen met uitzicht over het water of de stad. Er is met alle moderne woonwensen rekening gehouden bij het bouwen en indelen van de appartementen. Ieder appartement beschikt over twee slaapkamers en over een buitenruimte. Bij het rekening houden met moderne woonwensen qua bouw en indeling is er uiteraard nog een belangrijk aspect. Het interieur kan namelijk ook aan de meest moderne woonwensen voldoen en zeker als de keuze gemaakt wordt voor een gietvloer van Coatingvloer.nl.

Qua moderne wooneisen is een gietvloer een perfecte keuze. Het is bovendien zo dat een gietvloer in allerlei soorten en uitvoeringen gerealiseerd kan worden. Dat maakt het mogelijk dat er met individuele wensen rekening gehouden kan worden. Woonbeton is bijvoorbeeld ook een optie bij Coatingvloer.nl net als dat een betonlook vloer of een designbetonvloer onderdeel van het assortiment uitmaken. Wie voor een moderne en eigentijdse stijl in de woning kiest en van comfort en gemak houdt, is het beste uit bij deze specialist. Een specialist die bovendien van begin tot eind zorgdraagt voor een professionele trajectbegeleiding. Bovendien zijn de prijzen uitermate betaalbaar en zorgt het eigen applicatieteam ervoor dat de naadloze en comfortabele vloer strak wordt aangebracht.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan