Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Land in Zicht: ideaal project voor gietvloeren van Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is een specialist in gietvloeren en heeft in de loop der jaren al vele woningen van nieuwbouwprojecten van gietvloeren voorzien. Land in Zicht is een nieuwbouwproject dat gerealiseerd is aan het Spaarne in Haarlem. Dit project is een uniek voorbeeld waar Coatingvloer.nl als ideale leverancier in gietvloeren beschouwd kan worden. De nieuwbouwprojecten zijn haast niet bij te houden, zoveel wordt er gebouwd in Nederland. Aangezien deze specialist in heel Nederland werkzaam is, kan er bij elk nieuwbouwproject de keuze gemaakt worden voor deze leverancier.

gietvloer project Land in zicht

Land in Zicht is gerealiseerd aan de Botterboulevard in Haarlem, waar drie woontorens zijn gebouwd met een totaal van 105 appartementen. De hoogte van de woontorens varieert en Aquaverde is de hoogste woontoren van de drie. Het nieuwbouwproject is op een schitterende locatie tot stand gekomen met uitzicht over het water of de stad. Er is met alle moderne woonwensen rekening gehouden bij het bouwen en indelen van de appartementen. Ieder appartement beschikt over twee slaapkamers en over een buitenruimte. Bij het rekening houden met moderne woonwensen qua bouw en indeling is er uiteraard nog een belangrijk aspect. Het interieur kan namelijk ook aan de meest moderne woonwensen voldoen en zeker als de keuze gemaakt wordt voor een gietvloer van Coatingvloer.nl.

gietvloer project Land in zicht

Qua moderne wooneisen is een gietvloer een perfecte keuze. Het is bovendien zo dat een gietvloer in allerlei soorten en uitvoeringen gerealiseerd kan worden. Dat maakt het mogelijk dat er met individuele wensen rekening gehouden kan worden. Woonbeton is bijvoorbeeld ook een optie bij Coatingvloer.nl net als dat een betonlook vloer of een designbetonvloer onderdeel van het assortiment uitmaken. Wie voor een moderne en eigentijdse stijl in de woning kiest en van comfort en gemak houdt, is het beste uit bij deze specialist. Een specialist die bovendien van begin tot eind zorgdraagt voor een professionele trajectbegeleiding. Bovendien zijn de prijzen uitermate betaalbaar en zorgt het eigen applicatieteam ervoor dat de naadloze en comfortabele vloer strak wordt aangebracht.

gietvloer project Land in zicht
Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.