Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

HaagWinde woningen met exclusieve gietvloeren

HaagWinde is een nieuwbouwproject in Scheveningen. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik met het wonen in een uitermate sjiek en karakteristiek woongebouw. Het appartementencomplex is gebouwd aan de rand van het Belgisch Park. Het park is gelegen tussen de Scheveningse Bosjes en het Westbroekpark. Het is hier ideaal wonen in een groene omgeving met het strand op loopafstand. Binnen tien minuten zijn het centrum en het Statenkwartier op de fiets of met het openbaar vervoer bereikbaar. Het is geweldig wonen in HaagWinde op een toplocatie.

Genieten van optimaal wooncomfort is gegarandeerd in de woningen van het nieuwbouwcomplex HaagWinde in Scheveningen. De basis voor optimaal wooncomfort kan gerealiseerd worden met de gietvloeren van Coatingvloer.nl. Dit zijn vloeren die bekend staan om het grote comfort dat geboden wordt. Dit zijn tevens vloeren die bekend staan om de unieke en originele uitstraling. Het assortiment van naadloze vloeren van Coatingvloer.nl is uitgebreid en beperkt zich niet tot de gietvloeren in een unieke kleur. Een gemêleerd effect kan eveneens gerealiseerd worden met onder meer keuze uit betonlook vloeren, designbeton vloeren en woonbeton.

Coatingvloer.nl is een ervaren leverancier van gietvloeren die ook de applicatie ervan in eigen beheer heeft. Alles is dan ook onder één dak beschikbaar en dat betekent dat er van nog meer voordelen geprofiteerd kan worden. Bijvoorbeeld van de combinatie van het aanleggen van een naadloze vloer in combinatie met vloerverwarming. Bovendien is projectbegeleiding van begin tot eind verzekerd en wordt maatwerk geleverd voor de appartementen van HaagWinde. De prijs wordt per m2 berekend en is meer dan acceptabel te noemen. Echt voordelig kan het worden door van een burenkorting te profiteren. De burenkorting is speciaal voor buren die in gezamenlijk overleg besluiten om voor een van de gietvloeren van Coatingvloer.nl te kiezen. Met een gietvloer in een nieuwbouwappartement in HaagWinde wordt het optimaal wooncomfort vanuit de basis gelegd. Dat wordt jarenlang genieten van een fantastische basis in het interieur.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan