Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

HaagWinde woningen met exclusieve gietvloeren

HaagWinde is een nieuwbouwproject in Scheveningen. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik met het wonen in een uitermate sjiek en karakteristiek woongebouw. Het appartementencomplex is gebouwd aan de rand van het Belgisch Park. Het park is gelegen tussen de Scheveningse Bosjes en het Westbroekpark. Het is hier ideaal wonen in een groene omgeving met het strand op loopafstand. Binnen tien minuten zijn het centrum en het Statenkwartier op de fiets of met het openbaar vervoer bereikbaar. Het is geweldig wonen in HaagWinde op een toplocatie.

gietvloer project HaagWinde

Genieten van optimaal wooncomfort is gegarandeerd in de woningen van het nieuwbouwcomplex HaagWinde in Scheveningen. De basis voor optimaal wooncomfort kan gerealiseerd worden met de gietvloeren van Coatingvloer.nl. Dit zijn vloeren die bekend staan om het grote comfort dat geboden wordt. Dit zijn tevens vloeren die bekend staan om de unieke en originele uitstraling. Het assortiment van naadloze vloeren van Coatingvloer.nl is uitgebreid en beperkt zich niet tot de gietvloeren in een unieke kleur. Een gemêleerd effect kan eveneens gerealiseerd worden met onder meer keuze uit betonlook vloeren, designbeton vloeren en woonbeton.

gietvloer project HaagWinde

Coatingvloer.nl is een ervaren leverancier van gietvloeren die ook de applicatie ervan in eigen beheer heeft. Alles is dan ook onder één dak beschikbaar en dat betekent dat er van nog meer voordelen geprofiteerd kan worden. Bijvoorbeeld van de combinatie van het aanleggen van een naadloze vloer in combinatie met vloerverwarming. Bovendien is projectbegeleiding van begin tot eind verzekerd en wordt maatwerk geleverd voor de appartementen van HaagWinde. De prijs wordt per m2 berekend en is meer dan acceptabel te noemen. Echt voordelig kan het worden door van een burenkorting te profiteren. De burenkorting is speciaal voor buren die in gezamenlijk overleg besluiten om voor een van de gietvloeren van Coatingvloer.nl te kiezen. Met een gietvloer in een nieuwbouwappartement in HaagWinde wordt het optimaal wooncomfort vanuit de basis gelegd. Dat wordt jarenlang genieten van een fantastische basis in het interieur.

gietvloer project HaagWinde
Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.