Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer voor woningen in Ecoparkhof

Coatingvloer.nl levert op Ecoparkhof diverse gietvloeren voor verschillende typen woningen. Alle vier typen woningen zijn perfect voor het laten aanbrengen van een gietvloer. Dat kan door de gehele woning of op een hele etage. Uiteraard is het eveneens mogelijk om de keuze te maken voor een gietvloer die alleen in de woonkamer wordt aangebracht. Coatingvloer.nl is als specialist de leverancier van gietvloeren voor het woonproject Ecoparkhof. De naadloze vloeren sluiten perfect aan op de woningen van het nieuwbouwproject. Als specialist heeft Coatingvloer.nl jarenlange ervaring in het aanbrengen van naadloze gietvloeren.

gietvloer project Ecoparkhof

Het brede assortiment maakt het mogelijk dat er in ieder woning een uniek type gietvloer aangebracht kan worden. De kleur kan dan ook perfect afgestemd worden op het interieur van de nieuwbouwwoning. Het is mogelijk om gietvloeren met vloerverwarming te combineren. Het comfort met betrekking tot de warmteverdeling in de ruimte wordt daardoor verder verhoogd. Het strakke karakter van de woningen op de ruime kavels die omgeven worden door bos kan met een gietvloer ook binnenshuis vorm krijgen. Ecologisch verantwoord wonen, staat voorop bij het nieuwbouwproject Ecoparkhof. Coatingvloer.nl maakt bij het aanbrengen van gietvloeren gebruik van duurzame materialen.

gietvloer project Ecoparkhof

Bij nieuwbouwprojecten, zoals Ecoparkhof, biedt Coatingvloer.nl de mogelijkheid om buren te laten profiteren van een burenkorting. Als er meerdere buren zijn die gezamenlijk besluiten om een gietvloer in de nieuwe woning te laten leggen, kan er van een burenkorting geprofiteerd worden. De gietvloeren worden al geleverd tegen een aantrekkelijke prijs per vierkante meter en worden met de burenkorting nog voordeliger. Er is standaard sprake van projectbegeleiding op maat. De gietvloeren worden bovendien gemaakt en aangebracht door professionals.

De gietvloeren van Coatingvloer.nl bieden voor de nieuwe woningen in Ecoparkhof allerlei voordelen. Zo wordt de keuze gemaakt voor een slijtvaste en naadloze vloer die veel comfort biedt en gemakkelijk is in het onderhoud. Het ruimtelijke effect is bijzonder en de uitstraling strak, modern en eigentijds.

gietvloer project Ecoparkhof
Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.