Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer perfect voor W99 woningen

W99 is een nieuwbouwproject aan de Weesperzijde 99 in Amsterdam dat uitgevoerd is in het oude hoofdkantoor van de brandweer. Het complex stamt af uit het einde van de negentiende eeuw en heeft eerst dienst gedaan als verbandmiddelenfabriek. Daarna werd het een kantoor en later trok de brandweer erin. De brandweer heeft het pand verlaten, waarna het complex een compleet nieuwe bestemming heeft gekregen. Het pand aan de Amstel werd namelijk perfect bevonden voor een transformatie naar fantastische woningen. De huizen die gerealiseerd zijn, lenen zich aan de binnenkant weer perfect voor een gietvloer.

W99 in Amsterdam

Coatingvloer.nl is de leverancier van gietvloeren en andere naadloze vloeren voor het project W99. Het nieuwe wooncomplex ligt op een centrale locatie in Amsterdam aan de bijzondere straat de Weesperzijde. Het oude gebouw heeft met de bouw van de woningen en appartementen die over een eigen tuin, balkon of dakterras beschikken een metamorfose ondergaan. Het moderne karakter van gietvloeren sluit dan ook aan op het moderne karakter van de woningen. Als specialist en leverancier van gietvloeren is Coatingvloer.nl altijd bij nieuwbouwprojecten in Amsterdam betrokken. Er wordt projectbegeleiding op maat geleverd en de naadloze vloeren worden gerealiseerd door professionals.

Gietvloeren voor project W99

Een nieuwbouwproject biedt woningeigenaren en huurders altijd het voordeel van de mogelijkheid een burenkorting te krijgen. Dat kan namelijk als meerdere buren gezamenlijk de keuze maken voor een gietvloer. De eigen voorkeuren ten aanzien van een kleur worden door de burenkorting overigens niet ondermijnd. Een ieder kan de eigen favoriete kleur kiezen en toch van burenkorting profiteren. Indien gewenst, is het mogelijk om het comfort in de woning extra te verhogen door een combi met vloerverwarming door Coatingvloer.nl te laten realiseren. De woningen en appartementen van het nieuwbouwproject W99 zijn inmiddels opgeleverd. Coatingvloer.nl richt zich weer op aankomende nieuwbouwprojecten om woningen en appartementen van de ideale gietvloer te voorzien.

 

Tekening project W99

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan