Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloeren voor woningen in Nobelhorst

Nobelhorst verrijst als nieuwe wijk in Almere Hout aan de oostkant van Almere. Het wordt een bijzondere buurt waar wonen en werken met elkaar verweven zijn. Er komen diverse buurtjes waar woon-/werkhuizen komen te staan, maar waar ook voorzieningen zijn en ondernemers een plek krijgen. Het bijzondere karakter komt tot uiting buiten de woningen, maar in de woningen kunnen de bewoners daar hun eigen invulling aangeven. Als binnenshuis ook voor originaliteit en bijzonderheid wordt gekozen dan kan de keuze het beste op een gietvloer vallen.

Gietvloer project Nobelhorst

Gietvloeren zijn namelijk de meest ideale vloer om toe te passen in nieuwbouwwoningen. Indien er sprake is van vloerverwarming kan een gietvloer daar uitstekend mee gecombineerd worden. Dat is nog een extra voordeel naast het eigentijdse karakter en moderne schoonmaakgemak dat geboden wordt. Voor wat betreft het comfort geldt dat er hoge verwachtingen mogen bestaan, waarin men niet teleurgesteld wordt. Voor het nieuwbouwproject Nobelhorst is Coatingvloer.nl de leverancier. Meerdere woningen, maar ook bedrijfsruimtes kunnen van een gietvloer worden voorzien. Er hoeft dan jarenlang niet omgekeken te worden naar de vloer ten aanzien van bijvoorbeeld onderhoud. Er hoeft namelijk geen groot onderhoud gepleegd te worden.

Gietvloer project Nobelhorst

Dat Coatingvloer.nl als leverancier en specialist optreedt in het aanbrengen van gietvloeren in Nobelhorst biedt de nieuwe bewoners een extra voordeel. Schaalvoordeel om precies te zijn. Indien er namelijk meerdere bewoners of ondernemers zijn die de keuze maken voor een van de naadloze vloeren dan kan er een burenkorting verstrekt worden. Er wordt over naadloze vloeren gesproken aangezien het assortiment groter is dan het aanbod met gietvloeren. Er is voor elke nieuwe woning of bedrijfsruimte een geschikte naadloze vloer beschikbaar, zoals designbetonvloeren, betonlook vloeren en woonbeton. Uiteraard wordt elke vloer door professionals gemaakt en aangebracht door het ervaren en kundige applicatieteam van Coatingvloer.nl. Voor wat betreft de prijzen geldt dat er een acceptabele prijs per vierkante meter wordt berekend.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.