Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloeren voor woningen in Nobelhorst

Nobelhorst verrijst als nieuwe wijk in Almere Hout aan de oostkant van Almere. Het wordt een bijzondere buurt waar wonen en werken met elkaar verweven zijn. Er komen diverse buurtjes waar woon-/werkhuizen komen te staan, maar waar ook voorzieningen zijn en ondernemers een plek krijgen. Het bijzondere karakter komt tot uiting buiten de woningen, maar in de woningen kunnen de bewoners daar hun eigen invulling aangeven. Als binnenshuis ook voor originaliteit en bijzonderheid wordt gekozen dan kan de keuze het beste op een gietvloer vallen.

Voorkant pand

Gietvloeren zijn namelijk de meest ideale vloer om toe te passen in nieuwbouwwoningen. Indien er sprake is van vloerverwarming kan een gietvloer daar uitstekend mee gecombineerd worden. Dat is nog een extra voordeel naast het eigentijdse karakter en moderne schoonmaakgemak dat geboden wordt. Voor wat betreft het comfort geldt dat er hoge verwachtingen mogen bestaan, waarin men niet teleurgesteld wordt. Voor het nieuwbouwproject Nobelhorst is Coatingvloer.nl de leverancier. Meerdere woningen, maar ook bedrijfsruimtes kunnen van een gietvloer worden voorzien. Er hoeft dan jarenlang niet omgekeken te worden naar de vloer ten aanzien van bijvoorbeeld onderhoud. Er hoeft namelijk geen groot onderhoud gepleegd te worden.

Dat Coatingvloer.nl als leverancier en specialist optreedt in het aanbrengen van gietvloeren in Nobelhorst biedt de nieuwe bewoners een extra voordeel. Schaalvoordeel om precies te zijn. Indien er namelijk meerdere bewoners of ondernemers zijn die de keuze maken voor een van de naadloze vloeren dan kan er een burenkorting verstrekt worden. Er wordt over naadloze vloeren gesproken aangezien het assortiment groter is dan het aanbod met gietvloeren. Er is voor elke nieuwe woning of bedrijfsruimte een geschikte naadloze vloer beschikbaar, zoals designbetonvloeren, betonlook vloeren en woonbeton. Uiteraard wordt elke vloer door professionals gemaakt en aangebracht door het ervaren en kundige applicatieteam van Coatingvloer.nl. Voor wat betreft de prijzen geldt dat er een acceptabele prijs per vierkante meter wordt berekend.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan