Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Gietvloeren voor woningen in nieuwbouwproject Biezenrijk

Biezenrijk is een nieuwbouwproject dat aan de noordkant van Rotterdam gerealiseerd wordt en vorm krijgt in de nieuwe wijk Park16Hoven. De nieuwe woningen komen op een afstand van vier kilometer van het levendige centrum van Rotterdam te staan. Het nieuwbouwproject wordt in twee fases gerealiseerd en voor fase twee zijn alle woningen al verkocht. Er wordt snel met de bouw begonnen. Er ontstaat dan een compleet nieuwe wijk met 62 eengezinswoningen en 7 appartementen die een plek krijgen in een landelijke en groene omgeving. Het wordt een wijk van allure met veel groen en water.

Gietvloer nieuwbouwproject Biezenrijk

De woning zelf kan met de inrichting ook een huis met allure worden. Vooral als er voor een gietvloer van Coatingvloer.nl wordt gekozen. De woningen van de eerste fase zijn al opgeleverd. Voor de 32 grondgebonden huizen die nog gebouwd kan worden, kunnen de eigenaren nog nadenken over de keuze voor een gietvloer. Coatingvloer.nl heeft overigens voor elke smaak en interieur een geschikte vloer beschikbaar. Er kan gekozen worden voor een gietvloer in een kleur naar wens. Er zijn echter ook andere originele vloeren beschikbaar in het assortiment, zoals woonbeton, designbetonvloeren en betonlook vloeren. Deze vloeren zijn perfect voor de woningen met een modern interieur.

Gietvloer voor project Biezenrijk

Gietvloeren in alle soorten bieden standaard een aantal belangrijke voordelen. Er wordt bijvoorbeeld met een strakke en naadloze vloer vanaf het eerste moment een bijzonder ruimtelijk effect gerealiseerd. Bovendien is de vloer gemakkelijk in het onderhoud en is groot onderhoud niet eens nodig. Gemak en comfort zijn de belangrijkste kenmerken als het gaat om de gietvloeren van Coatingvloer.nl. De vloeren zijn bovendien slijtvast en hygiënisch, zodat de vloer ook in de keuken gelegd kan worden. Het is zelfs het overwegen waard om alle etages van een gietvloer te voorzien. Hierdoor ontstaat er een prachtige eenheid in het interieur. Coatingvloer.nl biedt overigens een aantrekkelijke burenkorting als er meerdere toekomstige buren voor een naadloze vloeroplossing kiezen.

Biezenrijk Rotterdam - Gietvloeren

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.