Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloeren van Coatingvloer.nl sluiten perfect aan op Holland Park

Holland Park is een nieuwbouwproject dat op basis van een visionair totaalconcept met een diversiteit in architectuur wordt ontwikkeld. Buiten de stad wonen, maar toch leven in een sfeervolle stadse omgeving met grachten die een deel van het straatbeeld bepalen. Het straatbeeld varieert verder in structuur en kleur met een expressieve, stoere of juiste elegante uitstraling. Elke woning is anders en wordt op eigen grond gebouwd. De inrichting van de woning kan geheel naar eigen wens vorm krijgen.

gietvloer project Holland Park

De gietvloeren van Coatingvloer.nl sluiten perfect aan op de woningen en omgeving van nieuwbouwproject Holland Park. Met de keuze voor een gietvloer kan er namelijk een keuze worden gemaakt voor een stoer karakter, elegante uitstraling of voor een expressieve stijl. Net als in de omgeving van Holland Park is er ook variatie in de gietvloeren qua kleur en structuur. Een betonlook vloer zorgt in de basis voor een stoere en industriële uitstraling door de vermenging van kleuren, waardoor een levendig geheel ontstaat. Een gietvloer in een enkele kleur wordt naadloos gelegd en staat garant voor een elegante stijl in huis. Dan zijn er ook nog designbetonvloeren en woonbeton die elk een eigen expressief karakter hebben.

gietvloer project Holland Park

Coatingvloer.nl is specialist in het op maat samenstellen van verschillende soorten gietvloeren. Bovendien is er sprake van een ruime ervaring in het realiseren van gietvloeren voor nieuwbouwprojecten. Een project als Holland Park is dan ook ideaal om als leverancier op te treden. Iedereen kan een eigen individuele keuze maken. Mochten er meerdere buren zijn die de basis in de woning op de omgeving willen laten aansluiten en een eigen uitstraling willen creëren dan is een burenkorting mogelijk. Dat maakt het nog voordeliger en aantrekkelijker om een gietvloer aan te schaffen, waarvan de originele prijzen per m2 overigens al uitermate acceptabel genoemd kunnen worden. Profiteer ook van projectbegeleiding op maat en van een gegarandeerd perfect resultaat.

gietvloer project Holland Park
Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.