Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloeren van Coatingvloer.nl sluiten perfect aan op Holland Park

Holland Park is een nieuwbouwproject dat op basis van een visionair totaalconcept met een diversiteit in architectuur wordt ontwikkeld. Buiten de stad wonen, maar toch leven in een sfeervolle stadse omgeving met grachten die een deel van het straatbeeld bepalen. Het straatbeeld varieert verder in structuur en kleur met een expressieve, stoere of juiste elegante uitstraling. Elke woning is anders en wordt op eigen grond gebouwd. De inrichting van de woning kan geheel naar eigen wens vorm krijgen.

De gietvloeren van Coatingvloer.nl sluiten perfect aan op de woningen en omgeving van nieuwbouwproject Holland Park. Met de keuze voor een gietvloer kan er namelijk een keuze worden gemaakt voor een stoer karakter, elegante uitstraling of voor een expressieve stijl. Net als in de omgeving van Holland Park is er ook variatie in de gietvloeren qua kleur en structuur. Een betonlook vloer zorgt in de basis voor een stoere en industriële uitstraling door de vermenging van kleuren, waardoor een levendig geheel ontstaat. Een gietvloer in een enkele kleur wordt naadloos gelegd en staat garant voor een elegante stijl in huis. Dan zijn er ook nog designbetonvloeren en woonbeton die elk een eigen expressief karakter hebben.

Coatingvloer.nl is specialist in het op maat samenstellen van verschillende soorten gietvloeren. Bovendien is er sprake van een ruime ervaring in het realiseren van gietvloeren voor nieuwbouwprojecten. Een project als Holland Park is dan ook ideaal om als leverancier op te treden. Iedereen kan een eigen individuele keuze maken. Mochten er meerdere buren zijn die de basis in de woning op de omgeving willen laten aansluiten en een eigen uitstraling willen creëren dan is een burenkorting mogelijk. Dat maakt het nog voordeliger en aantrekkelijker om een gietvloer aan te schaffen, waarvan de originele prijzen per m2 overigens al uitermate acceptabel genoemd kunnen worden. Profiteer ook van projectbegeleiding op maat en van een gegarandeerd perfect resultaat.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan