Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Gietvloeren van Coatingvloer.nl sluiten perfect aan op Holland Park

Holland Park is een nieuwbouwproject dat op basis van een visionair totaalconcept met een diversiteit in architectuur wordt ontwikkeld. Buiten de stad wonen, maar toch leven in een sfeervolle stadse omgeving met grachten die een deel van het straatbeeld bepalen. Het straatbeeld varieert verder in structuur en kleur met een expressieve, stoere of juiste elegante uitstraling. Elke woning is anders en wordt op eigen grond gebouwd. De inrichting van de woning kan geheel naar eigen wens vorm krijgen.

De gietvloeren van Coatingvloer.nl sluiten perfect aan op de woningen en omgeving van nieuwbouwproject Holland Park. Met de keuze voor een gietvloer kan er namelijk een keuze worden gemaakt voor een stoer karakter, elegante uitstraling of voor een expressieve stijl. Net als in de omgeving van Holland Park is er ook variatie in de gietvloeren qua kleur en structuur. Een betonlook vloer zorgt in de basis voor een stoere en industriële uitstraling door de vermenging van kleuren, waardoor een levendig geheel ontstaat. Een gietvloer in een enkele kleur wordt naadloos gelegd en staat garant voor een elegante stijl in huis. Dan zijn er ook nog designbetonvloeren en woonbeton die elk een eigen expressief karakter hebben.

Coatingvloer.nl is specialist in het op maat samenstellen van verschillende soorten gietvloeren. Bovendien is er sprake van een ruime ervaring in het realiseren van gietvloeren voor nieuwbouwprojecten. Een project als Holland Park is dan ook ideaal om als leverancier op te treden. Iedereen kan een eigen individuele keuze maken. Mochten er meerdere buren zijn die de basis in de woning op de omgeving willen laten aansluiten en een eigen uitstraling willen creëren dan is een burenkorting mogelijk. Dat maakt het nog voordeliger en aantrekkelijker om een gietvloer aan te schaffen, waarvan de originele prijzen per m2 overigens al uitermate acceptabel genoemd kunnen worden. Profiteer ook van projectbegeleiding op maat en van een gegarandeerd perfect resultaat.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.