Uniek wooncomplex Roze Hallen perfect voor gietvloeren - Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Uniek wooncomplex Roze Hallen perfect voor gietvloeren

Er wordt een uniek wooncomplex aan de Bilderdijkkade gebouwd in de Kinkerbuurt in Amsterdam West. Het zelfbouwproject valt onder de verantwoordelijkheid van de Coöperatieve Vereniging De Roze Hallen. Er worden in totaal veertien koopwoningen gebouwd en er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. In het nieuwe wooncomplex Roze Hallen lenen de woningen zich uitstekend om voorzien te worden van gietvloeren.

Coatingvloer.nl kan voor het unieke wooncomplex optreden als leverancier in gietvloeren. De woningen worden gebouwd op basis van zelfregie en de zelfbouw maakt het mogelijk om individuele en gemeenschappelijke wensen te realiseren. Dat betekent dat alle bewoners voor een groot deel zelf de eigen woning kunnen ontwerpen. Indien de keuze wordt gemaakt voor een gietvloer dan geldt dat deze eveneens naar eigen inzicht samengesteld kan worden. Dat is eveneens van toepassing als er een keuze wordt gemaakt voor woonbeton, designbetonvloer of betonlook vloer. Er komt dan niet alleen een unieke woning tot stand, maar ook een unieke vloer in huis.

Het unieke karakter van het wooncomplex aan de Bilderdijkkade in Amsterdam West is dat er sprake is van de realisatie van een LHBT pand. Het complex van veertien koopwoningen is bestemd voor LHBT-ers met een leeftijd van 55 jaar of ouder. Dat is uniek in Nederland en daar hoort uiteraard ook een unieke inrichting van het huis bij. De woningen hebben een oppervlakte variërend van 50 tot 110 m2. Er kan dan ook de keuze gemaakt worden om door het hele huis een naadloze vloer aan te laten leggen.

Het gebouw wordt robuust en ligt direct aan de gracht. In huis kan bijvoorbeeld met een betonlook vloer eveneens voor een robuuste uitstraling gekozen worden. Of voor een gietvloer in een enkele kleur als de voorkeur uitgaat naar een meer elegante en verfijnde stijl. Coatingvloer.nl heeft als leverancier in gietvloeren voor uiteenlopende nieuwbouwprojecten veel ervaring opgedaan. De prijzen zijn acceptabel en er wordt projectbegeleiding op maat geboden.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl