Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Specialist in gietvloeren voor nieuwbouwproject Indah

Indah is een prachtig nieuwbouwproject aan de zuidkant van de Indische Buurt in Amsterdam. Hier verrijzen 36 appartementen die inmiddels allemaal zijn verkocht. De Indische Buurt is geliefd met een rijk aanbod aan voorzieningen, trendy restaurants en met de uitstekende ligging zeer aantrekkelijk om te wonen. De appartementen hebben elk een privé buitenruimte en het oppervlak varieert van 66 m2 tot ongeveer 88 m2. Ieder appartement dient uiteraard ingericht te worden naar de smaak van de bewoners. De beste manier is om bij de basis te beginnen en dat begint met het uitzoeken van de vloer.

De keuze voor een vloer kan gemaakt worden bij Coatingvloer.nl. Dit bedrijf is namelijk de specialist die gietvloeren levert voor het nieuwbouwproject Indah. Gietvloeren, maar ook andere naadloze vloeren als een designbetonvloer, betonlook vloer of woonbeton lenen zich perfect als basis in nieuwbouwwoningen. Een strak uiterlijk vormt de basis, want iedere vloer die door Coatingvloer.nl wordt aangebracht, is volledig naadloos. Dat versterkt meteen al het ruimtelijk effect. Alle kleuren zijn overigens leverbaar, zodat er wat dat betreft een perfecte kleur als basis gerealiseerd kan worden in het interieur.

Vloerwarming vergroot het comfort in de nieuwe appartementen van Indah en dit verwarmingstype kan uitstekend gecombineerd worden met de vloeren van Coatingvloer.nl. Doordat de vloeren namelijk een minimale dikte hebben en van materiaal zijn gemaakt dat warmte als het ware geleidt, is er sprake van een efficiënte manier van verwarmen. Verder is het uiteraard mogelijk om niet alleen de woonkamer, maar ook de hal, slaapkamer en keuken van een originele vloer te voorzien. Het interieur vormt dan in het geheel een eenheid. De prijs per m2 is bijzonder acceptabel en zeker als er gekeken wordt naar de kwaliteit en de lange levensduur. Burenkorting is van toepassing als meerdere bewoners gezamenlijk voor een vloer van Coatingvloer.nl kiezen. Uiteraard wordt de gietvloer door professionals gemaakt en aangebracht en is er sprake van voortdurende projectbegeleiding op maat.

gietvloer

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.