Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Project Memel Houthaven met gietvloeren van Coatingvloer.nl

Memel Houthaven Amsterdam is in navolging van eerdere Houthaven projecten het volgende succesvolle nieuwbouwproject. Er worden diverse woongebouwen ontwikkeld met onder meer kadewoningen, gelijkvloerse appartementen, maisonnettes en penthouses met een fantastisch dakterras. Het spreekt al voor zich dat een geweldige nieuwe woning in een prachtige woonomgeving het ook verdient om van het ideale interieur te worden voorzien. De eerste stap die daarvoor gezet kan worden, is het maken van een keuze voor een gietvloer van Coatingvloer.nl.

gietvloer project Memel Houthaven

Coatingvloer.nl treedt vaak op als leverancier in gietvloer voor nieuwbouwprojecten en is dat ook voor nieuwbouwproject Memel Houthaven in Amsterdam. Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom een gietvloer de ideale keuze is om als basis in een nieuwbouwwoning te laten aanbrengen. Modern wooncomfort is een eerste reden. Een originele uitstraling is een tweede reden. Een lange levensduur is een derde reden. Zo kan de opsomming doorgaan met praktisch gemak en hygiëne door het naadloze karakter.

Gietvloeren kunnen bovendien in allerlei verschillende soorten uitvoeringen worden aangebracht. Een betonlook vloer is een voorbeeld van een naadloze vloer die net even een andere uitstraling heeft. Dat geldt uiteraard ook voor de designbetonvloeren van Coatingvloer.nl net als voor het woonbeton dat in toenemende mate populair te noemen is.

gietvloer project Memel Houthaven

In een nieuwe woning van het nieuwbouwproject Memel Houthaven mogen er hoge eisen worden gesteld aan het woongenot, comfort en gemak. Gietvloeren van Coatingvloer.nl voldoen aan deze hoge eisen, waarbij iedere bewoner naar eigen voorkeur en inzicht de gietvloer kan laten samenstellen. Maatwerk is namelijk het uitgangspunt. De prijzen zijn aantrekkelijk en voor nieuwbouwprojecten als Memel Houthaven geldt zelfs dat Coatingvloer.nl een burenkorting kan bieden.

gietvloer project Memel Houthaven

De professionaliteit is in alle opzichten aanwezig bij deze specialist, van advies tot het aanbrengen van de naadloze vloer door professionals. Projectbegeleiding op maat is naast het leveren van maatwerk altijd een belangrijk onderdeel van de klantgerichte service.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.