Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Pier2 nieuwbouwwoningen met gietvloer als unieke en comfortabele basis

In de Amsterdamse Houthaven worden er in het nieuwbouwproject Pier2 in totaal 150 eengezinswoningen gebouwd. De gezinswoningen krijgen drie tot vijf verdiepingen. Al deze etages dienen uiteraard van een vloer voorzien te worden. Coatingvloer.nl is voor nieuwbouwproject Pier2 de ideale leverancier in gietvloeren. De nieuwe huizen kunnen van beneden tot boven van een gietvloer of ander type naadloze vloer worden voorzien. Deze bieden namelijk het grootste gemak. Het is uiteraard ook mogelijk om de keuze voor een gietvloer te beperken tot een enkele verdieping. Of deze alleen in de woonkamer door Coatingvloer.nl te laten aanbrengen.

gietvloer pier 2

Het unieke van de Pier2 nieuwbouwwoningen in de Amsterdamse Houthaven is de ligging aan het water. Het is mogelijk om ervoor te kiezen een aanlegsteiger te realiseren, zodat er een eigen bootje aangemeerd kan worden. Voor wat betreft de indeling en inrichting van de woning kunnen er eveneens unieke keuzes gemaakt worden. Het is natuurlijk ideaal dat de indeling van de woning door de eigenaren zelf kan worden bepaald. Dat geldt eveneens voor de inrichting. Bij Pier2 is alles mogelijk binnen de technische grenzen, zoals een woonkamer en keuken op dezelfde etage. Of de vide op de begane grond en een souterrain met een keuken. Coatingvloer.nl biedt als gietvloerleverancier voor het nieuwbouwproject ook grenzeloze opties binnen de technische mogelijkheden.

gietvloer pier 2

De keuze voor een gietvloer is fantastisch en biedt naast unieke designs vanuit de basis een optimaal comfort, warmte en gemak. Vloerverwarming kan prima onder dit type vloer worden aangebracht en is zelfs ideaal voor een gietvloer door de gelijkmatige warmteverdeling. Naast gietvloeren biedt Coatingvloer.nl de keuze uit andere naadloze vloeren die een andere look hebben. Of die net even van andere materialen zijn gemaakt. Bijvoorbeeld woonbeton, designbetonvloeren en betonlook vloeren. De prijzen zijn aantrekkelijk en er kan zelfs een burenkorting worden verstrekt indien er meerdere nieuwe bewoners zijn die de keuze voor een gietvloer van Coatingvloer.nl maken.

gietvloer pier 2
Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.