Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Luxe gietvloer voor Intermezzo appartement in de Zuidas

Intermezzo staat voor luxe wonen in het hart van de Zuidas in een magnifiek appartementengebouw. Het interieur wordt de kroon op het elegante nieuwbouwproject met 23 woonlagen en 174 appartementen en penthouses. Een luxe interieur begint bij het creëren van een exclusieve basis in de vorm van een gietvloer. Coatingvloer.nl is de leverancier als het gaat om het aanbrengen van luxe gietvloeren in de appartementen en penthouses van Intermezzo.

Intermezzo 3

De Zuidas is tegenwoordig een veelzijdig gebied in Amsterdam. Hier lopen werk, wonen, sport, uitgaan en ontspanning in elkaar over. Hier leeft het altijd en overal. In de appartementen van Intermezzo is er echter sprake van een rustpunt. Een luxe rustpunt met exclusief woongenot in appartementen die voorzien zijn van een riant terras op het zuiden. Het is niet altijd mooi weer en dan is het prettig als in huis eveneens de ultieme beleving wordt ervaren. Dat kan zoals gezegd als de basis goed is. Een basis in de vorm van een gietvloer is perfect in alle opzichten. Qua stijl, comfort en gemak. Er valt niets meer te wensen met een unieke vloer in huis die bovendien ideaal is om gecombineerd te worden met vloerverwarming.

Intermezzo

Bij de inrichting van het nieuwe appartement of penthouse kan rekening gehouden worden met de kosten. Bij de aanschaf van een gietvloer is er bij Coatingvloer.nl sprake van een uitermate acceptabele prijs per m2. Een prijs die kan dalen als meerdere buren gezamenlijk besluiten hun appartement te voorzien van een gietvloer. Dan is er namelijk ineens sprake van een aantrekkelijke burenkorting. De kleur en afwerking bepaalt een ieder voor zich.

Intermezzo1

Overigens is het assortiment heel breed te noemen met onder meer de keuze uit betonlook vloeren, designbetonvloeren en woonbeton. De gietvloer wordt door professionals gemaakt, zoals ook Intermezzo vakkundig tot stand is gebracht. Coatingvloer.nl levert bovendien projectbegeleiding op maat.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.