Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Luxe gietvloer voor Intermezzo appartement in de Zuidas

Intermezzo staat voor luxe wonen in het hart van de Zuidas in een magnifiek appartementengebouw. Het interieur wordt de kroon op het elegante nieuwbouwproject met 23 woonlagen en 174 appartementen en penthouses. Een luxe interieur begint bij het creëren van een exclusieve basis in de vorm van een gietvloer. Coatingvloer.nl is de leverancier als het gaat om het aanbrengen van luxe gietvloeren in de appartementen en penthouses van Intermezzo.

gietvloer intermezzo

De Zuidas is tegenwoordig een veelzijdig gebied in Amsterdam. Hier lopen werk, wonen, sport, uitgaan en ontspanning in elkaar over. Hier leeft het altijd en overal. In de appartementen van Intermezzo is er echter sprake van een rustpunt. Een luxe rustpunt met exclusief woongenot in appartementen die voorzien zijn van een riant terras op het zuiden. Het is niet altijd mooi weer en dan is het prettig als in huis eveneens de ultieme beleving wordt ervaren. Dat kan zoals gezegd als de basis goed is. Een basis in de vorm van een gietvloer is perfect in alle opzichten. Qua stijl, comfort en gemak. Er valt niets meer te wensen met een unieke vloer in huis die bovendien ideaal is om gecombineerd te worden met vloerverwarming.

gietvloer intermezzo

Bij de inrichting van het nieuwe appartement of penthouse kan rekening gehouden worden met de kosten. Bij de aanschaf van een gietvloer is er bij Coatingvloer.nl sprake van een uitermate acceptabele prijs per m2. Een prijs die kan dalen als meerdere buren gezamenlijk besluiten hun appartement te voorzien van een gietvloer. Dan is er namelijk ineens sprake van een aantrekkelijke burenkorting. De kleur en afwerking bepaalt een ieder voor zich.

gietvloer intermezzo

Overigens is het assortiment heel breed te noemen met onder meer de keuze uit betonlook vloeren, designbetonvloeren en woonbeton. De gietvloer wordt door professionals gemaakt, zoals ook Intermezzo vakkundig tot stand is gebracht. Coatingvloer.nl levert bovendien projectbegeleiding op maat.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.