Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloeren in woningen van project Thuis aan de Waterkant

Een nieuwbouwproject als Thuis aan de Waterkant is een voorbeeld van een project dat zich weer eens perfect leent om de huizen te voorzien van gietvloeren. Wonen in Landsmeer in een prachtig buitengebied dat rijk is aan water en groen. Hier wordt alle ruimte en vrijheid geboden met de levendigheid van een gezellig dorp en de drukke stad Amsterdam op korte afstand. Het is geweldig om in deze omgeving actief te zijn en volop te genieten van het buitenleven. Hoe fijn is het dan om in een nieuw huis weer terug te komen, waar eveneens alle rust en vrijheid wordt ervaren en gecombineerd wordt met comfort en gemak?

Dat is namelijk wat de gietvloeren van Coatingvloer.nl te bieden hebben. De huizen van het nieuwbouwproject Thuis aan de Waterkant zijn zo gevarieerd gebouwd dat er naar ieders smaak een keuze is gemaakt. Die keuze kan ook gemaakt worden op basis van de eigen smaak als het gaat om de naadloze vloeren van Coatingvloer.nl. Het zijn namelijk niet alleen maar originele kunststof gietvloeren die tot het assortiment behoren. Het aanbod is nog veel veelzijdiger dan wellicht gedacht wordt met onder meer woonbeton, designbetonvloeren en betonlook vloeren. Er is variatie in de indeling, type woningen en in het materialen van de huizen die in het project Thuis aan de Waterkant tot stand komen. Zo is er ook variatie in de materialen van de gietvloeren die door Coatingvloer.nl worden aangeboden.

Hoe fantastisch is het om het woongenot van de omgeving en van de stijl van het huis te combineren met comfortabel genot en gemak in het interieur? Deze perfecte combinatie kan bereikt worden door de keuze te maken voor een gietvloer van Coatingvloer.nl. Deze ervaren en bewezen specialist heeft al vele huizen in nieuwbouwprojecten van de meest fantastische naadloze vloeren voorzien. Wie dat ook wil, kan rekenen op projectbegeleiding van A tot Z en op een perfecte afwerking die door het eigen professionele applicatieteam gerealiseerd wordt.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan