Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloeren in woningen van project Thuis aan de Waterkant

Een nieuwbouwproject als Thuis aan de Waterkant is een voorbeeld van een project dat zich weer eens perfect leent om de huizen te voorzien van gietvloeren. Wonen in Landsmeer in een prachtig buitengebied dat rijk is aan water en groen. Hier wordt alle ruimte en vrijheid geboden met de levendigheid van een gezellig dorp en de drukke stad Amsterdam op korte afstand. Het is geweldig om in deze omgeving actief te zijn en volop te genieten van het buitenleven. Hoe fijn is het dan om in een nieuw huis weer terug te komen, waar eveneens alle rust en vrijheid wordt ervaren en gecombineerd wordt met comfort en gemak?

gietvloer project Thuis aan de waterkant

Dat is namelijk wat de gietvloeren van Coatingvloer.nl te bieden hebben. De huizen van het nieuwbouwproject Thuis aan de Waterkant zijn zo gevarieerd gebouwd dat er naar ieders smaak een keuze is gemaakt. Die keuze kan ook gemaakt worden op basis van de eigen smaak als het gaat om de naadloze vloeren van Coatingvloer.nl. Het zijn namelijk niet alleen maar originele kunststof gietvloeren die tot het assortiment behoren. Het aanbod is nog veel veelzijdiger dan wellicht gedacht wordt met onder meer woonbeton, designbetonvloeren en betonlook vloeren. Er is variatie in de indeling, type woningen en in het materialen van de huizen die in het project Thuis aan de Waterkant tot stand komen. Zo is er ook variatie in de materialen van de gietvloeren die door Coatingvloer.nl worden aangeboden.

gietvloer project Thuis aan de waterkant

Hoe fantastisch is het om het woongenot van de omgeving en van de stijl van het huis te combineren met comfortabel genot en gemak in het interieur? Deze perfecte combinatie kan bereikt worden door de keuze te maken voor een gietvloer van Coatingvloer.nl. Deze ervaren en bewezen specialist heeft al vele huizen in nieuwbouwprojecten van de meest fantastische naadloze vloeren voorzien. Wie dat ook wil, kan rekenen op projectbegeleiding van A tot Z en op een perfecte afwerking die door het eigen professionele applicatieteam gerealiseerd wordt.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.