Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloeren beste keuze voor nieuwbouwproject Zijdebalen

Zijdebalen is een nieuwbouwproject dat vormt krijgt in een nieuwe stadsbuurt in het hart van Utrecht. In de nieuwe woonwijk ontstaat er een unieke combinatie van verleidelijk wonen in de stad en het ervaren van de rust door water en groen. In de wijk komen in totaal vier woonblokken met meer dan 480 woningen. Er is sprake van een grote verscheidenheid aan typen woningen. Er worden onder de woonblokken half verdiepte parkeergarages gerealiseerd. Hier kunnen de bewoners de auto parkeren. Bezoekers hebben de gelegenheid om van de parkeerplaatsen in de openbare ruimte gebruik te maken.

De eerste woonblokken zijn al gebouwd en woonblok drie is inmiddels in aanbouw. De verkoop van de woningen voor het vierde woonblok met luxe stadsappartementen is al gestart. De bewoners die hun intrek al hebben genomen in de nieuwe woningen kunnen volop genieten van hun huis. Voor de toekomstige bewoners geldt dat er nog alle ruimte is om na te denken over het interieur, bijvoorbeeld over de vloer. Wat dat betreft, is de keuze voor een gietvloer van Coatingvloer.nl de beste keuze. De gietvloeren sluiten naadloos aan op moderne en eigentijdse interieurs van nieuwbouwwoningen. Dat heeft het verleden al bewezen, want Coatingvloer.nl is ervaren in het aanbrengen van gietvloeren in huizen van nieuwbouwprojecten.

De keuze is overigens niet beperkt tot een gietvloer die in een effen kleur naar keuze wordt aangebracht. Er zijn namelijk tal van andere opties in de vorm van naadloze vloeren beschikbaar. Wie van een industriële en stoere uitstraling houdt, kan bijvoorbeeld het oog laten vallen op een betonlook vloer. Hierbij is er sprake van een gemêleerd effect. Of kiezen voor woonbeton dat een stijlvolle uitstraling heeft. Zo heeft Coatingvloer.nl ook nog andere naadloze vloeren beschikbaar, zoals een designbetonvloer. Het is prettig om te weten dat Coatingvloer.nl ervaren is en bovendien projectbegeleiding biedt tijdens het hele project. Er kunnen uiteraard ook buren zijn die de keuze op een gietvloer laten vallen. Indien dat het geval is, wordt de prijs lager doordat er een burenkorting wordt geboden.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan