Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Wonen in Parkblok Houthaven met gietvloer van Coatingvloer.nl

Parkblok Houthaven in Amsterdam is een gebouw dat speciaal ontwikkeld is voor starters en gezinnen. Er zijn verschillende typen woningen beschikbaar in de vorm van gezinsappartementen, startersappartementen en royale herenhuizen. Elke woning biedt toegang tot een eigen buitenruimte. Rond de gezamenlijke binnentuin is er sprake van negen eigentijdse gebouwen. Een eigentijdse woning verdient ook qua interieur een eigentijdse benadering en de basis daarvoor wordt gevormd met een gietvloer van Coatingvloer.nl.

gietvloer

Gietvloeren zijn eigentijds en voldoen aan hoge verwachtingen die er gesteld worden aan uitstraling, comfort en gemak. Parkblok Houthaven en Coatingvloer.nl vormen wat dat betreft de ideale combinatie. Coatingvloer.nl levert voor het nieuwbouwproject Parkblok Houthaven diverse gietvloeren. Het assortiment met naadloze vloeren is bijzonder uitgebreid, zodat met een ieders voorkeur voor uitstraling en materiaal rekening gehouden kan worden.

Het eigentijdse karakter is standaard aanwezig, maar de unieke uitstraling is afhankelijk van het type naadloze vloer. Een betonlook vloer staat bijvoorbeeld prachtig in een interieur met een industrieel design. Een designbetonvloer past weer perfect in een designinterieur. Woonbeton biedt weer andere mogelijkheden en kan net als de overige naadloze vloeren met vloerverwarming gecombineerd worden.

gietvloer in woonkamer

Coatingvloer.nl biedt voor alle nieuwbouwprojecten en dus ook voor Parkblok Houthaven een burenkorting aan. Dit is een principe, waarbij er een korting wordt verstrekt op de toch al acceptabele prijs per m2 indien meerdere buren in Parkblok Houthaven voor een gietvloer kiezen. Een gietvloer biedt in een nieuwbouwwoning vele voordelen. Als eerste is het comfort heel groot en is het gemak qua schoonmaak niet te overtreffen.

De uitstraling is altijd origineel en iedereen kan de specifieke sfeer naar eigen wens aanpassen. Coatingvloer.nl verstrekt daarvoor graag deskundig advies. Naast professioneel advies wordt er projectbegeleiding op maat geboden en uiteraard wordt de gietvloer door een topteam van ervaren medewerkers aangebracht. Het is prachtig wonen in Parkblok Houthaven en dat gevoel wordt extra versterkt met een gietvloer in het schitterende nieuwe huis.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.