Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Wonen in De Wij met een gietvloer in huis

Wonen in De Wij is een schitterend nieuwbouwproject in Utrecht met de stad binnen handbereik. De verkoop van zes herenhuizen van maar liefst 200 m2 gaat in het eerste kwartaal van 2017 van start. Aan de oostkant worden er eveneens woningen gerealiseerd met onder meer een hoekvilla, herenhuizen en patiowoningen. De verkoop hiervan gaat in het tweede kwartaal in 2017 van start. Als de aankoop van een nieuwbouwhuis eenmaal een feit is, kan er meteen worden nagedacht over het interieur. Coatingvloer.nl is leverancier in gietvloeren voor het nieuwbouwproject De Wij en staat bekend om de uitstekende kwaliteit en jarenlange ervaring.

De Wij 2
Een gietvloer is perfect voor elke woning van het nieuwbouwproject in Utrecht. De strakke en naadloze stijl van deze vloeren sluiten perfect aan op de nieuwbouwstijl. Als de basis goed is dan komt het hele interieur uitstekend tot zijn recht. Dat kan gerealiseerd worden door voor een gietvloer te kiezen. Een vloer die tot de top behoort als het gaat om gemak en comfort. De lichte elasticiteit maakt het lopen over de vloer aangenaam en automatisch wordt de warmte uit de omgeving overgenomen. Bovendien leent dit type vloer zich uitstekend voor een combinatie met vloerverwarming. De warmtedoorlating is door het materiaal namelijk optimaal te noemen.

De Wij 1

Overigens heeft Coatingvloer.nl een breed assortiment beschikbaar. Dat betekent dat er ook met specifieke wensen rekening gehouden kan worden. Dat kan natuurlijk altijd, want de naadloze vloeren worden op een unieke manier afgewerkt op basis van de wensen. Het brede assortiment omvat onder meer vloeren in de vorm van woonbeton, designbetonvloer en een betonlook vloer. De acceptabele prijs per m2 en de mogelijkheid om van een burenkorting te profiteren, maken de gietvloeren van Coatingvloer.nl zeer aantrekkelijk. De burenkorting houdt in dat er voordeel wordt geboden op het moment dat meerdere buren tegelijk besluiten om een gietvloer in huis te laten leggen. Buren kunnen op voorhand dan ook met elkaar in overleg gaan, waarbij een ieder uiteraard een eigen uniek gietvloer laat samenstellen.

De Wij 3

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan