Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Wonen in De Wij met een gietvloer in huis

Wonen in De Wij is een schitterend nieuwbouwproject in Utrecht met de stad binnen handbereik. De verkoop van zes herenhuizen van maar liefst 200 m2 gaat in het eerste kwartaal van 2017 van start. Aan de oostkant worden er eveneens woningen gerealiseerd met onder meer een hoekvilla, herenhuizen en patiowoningen. De verkoop hiervan gaat in het tweede kwartaal in 2017 van start. Als de aankoop van een nieuwbouwhuis eenmaal een feit is, kan er meteen worden nagedacht over het interieur. Coatingvloer.nl is leverancier in gietvloeren voor het nieuwbouwproject De Wij en staat bekend om de uitstekende kwaliteit en jarenlange ervaring.

Een gietvloer is perfect voor elke woning van het nieuwbouwproject in Utrecht. De strakke en naadloze stijl van deze vloeren sluiten perfect aan op de nieuwbouwstijl. Als de basis goed is dan komt het hele interieur uitstekend tot zijn recht. Dat kan gerealiseerd worden door voor een gietvloer te kiezen. Een vloer die tot de top behoort als het gaat om gemak en comfort. De lichte elasticiteit maakt het lopen over de vloer aangenaam en automatisch wordt de warmte uit de omgeving overgenomen. Bovendien leent dit type vloer zich uitstekend voor een combinatie met vloerverwarming. De warmtedoorlating is door het materiaal namelijk optimaal te noemen.

Overigens heeft Coatingvloer.nl een breed assortiment beschikbaar. Dat betekent dat er ook met specifieke wensen rekening gehouden kan worden. Dat kan natuurlijk altijd, want de naadloze vloeren worden op een unieke manier afgewerkt op basis van de wensen. Het brede assortiment omvat onder meer vloeren in de vorm van woonbeton, designbetonvloer en een betonlook vloer. De acceptabele prijs per m2 en de mogelijkheid om van een burenkorting te profiteren, maken de gietvloeren van Coatingvloer.nl zeer aantrekkelijk. De burenkorting houdt in dat er voordeel wordt geboden op het moment dat meerdere buren tegelijk besluiten om een gietvloer in huis te laten leggen. Buren kunnen op voorhand dan ook met elkaar in overleg gaan, waarbij een ieder uiteraard een eigen uniek gietvloer laat samenstellen.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.