Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloeren ideaal voor project Blok 59

Gietvloeren zijn de ideale vloerkeuze voor de nieuwbouwwoningen van project Blok 59 in Amsterdam. Alle kavels zijn inmiddels verkocht en de bouw is in een vergevorderd stadium. Blok 59 bevindt zich op een schitterende locatie op het Haveneiland Oost, waar er sprake is van weinig doorgaand verkeer. Naar verwachting worden de huizen aan het begin van het jaar 2017 opgeleverd. Er kunnen nu al keuzes gemaakt worden voor wat betreft de inrichting.

gietvloer van Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is de leverancier als het gaat om het realiseren van gietvloeren op maat voor woningen van project Blok 59. Er wordt een breed assortiment geboden door deze specialist met onder meer een keuze uit naadloze vloeren in de vorm van woonbeton, designbetonvloeren en betonlook vloeren.

Interieur

Een nieuw huis op een superlocatie op de Zuidoever van Haveneiland Oost verdient uiteraard ook een geweldige inrichting. Dat kan met een naadloze vloer van Coatingvloer.nl. De kavels hebben hun eigen beleving van groen, zonlicht en ruimte. Die beleving kunt u ook ervaren met een comfortabele en stijlvolle vloer. De eigenaren van de nieuwbouwwoningen hebben naar eigen wens kunnen bouwen en kunnen ook naar eigen wens het huis inrichten.

De gietvloer wordt een resultaat waar de eigen wensen tot in detail worden teruggezien. Ook voor een combinatie met vloerverwarming leent de gietvloer zich perfect. Voor wat betreft de prijs kan er gesteld worden dat er sprake is van een meer dan acceptabele prijs per m2. Zijn er buren die ook graag een naadloze vloer wensen? Dan is er bij Coatingvloer.nl een aantrekkelijke burenkorting beschikbaar.

Woninglagen met gietvloeren

Er wordt bij de keuze voor een naadloze vloer van Coatingvloer.nl voor nieuwbouw van Blok 59 projectbegeleiding op maat geboden. De gietvloer wordt door een eigen professioneel team in de nieuwbouwwoningen aangebracht, maar pas nadat de vloer volledig naar wens is samengesteld.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan