Gietvloeren ideaal voor project Blok 59 - Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Gietvloeren ideaal voor project Blok 59

Gietvloeren zijn de ideale vloerkeuze voor de nieuwbouwwoningen van project Blok 59 in Amsterdam. Alle kavels zijn inmiddels verkocht en de bouw is in een vergevorderd stadium. Blok 59 bevindt zich op een schitterende locatie op het Haveneiland Oost, waar er sprake is van weinig doorgaand verkeer. Naar verwachting worden de huizen aan het begin van het jaar 2017 opgeleverd. Er kunnen nu al keuzes gemaakt worden voor wat betreft de inrichting.

gietvloer van Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is de leverancier als het gaat om het realiseren van gietvloeren op maat voor woningen van project Blok 59. Er wordt een breed assortiment geboden door deze specialist met onder meer een keuze uit naadloze vloeren in de vorm van woonbeton, designbetonvloeren en betonlook vloeren.

Interieur

Een nieuw huis op een superlocatie op de Zuidoever van Haveneiland Oost verdient uiteraard ook een geweldige inrichting. Dat kan met een naadloze vloer van Coatingvloer.nl. De kavels hebben hun eigen beleving van groen, zonlicht en ruimte. Die beleving kunt u ook ervaren met een comfortabele en stijlvolle vloer. De eigenaren van de nieuwbouwwoningen hebben naar eigen wens kunnen bouwen en kunnen ook naar eigen wens het huis inrichten.

De gietvloer wordt een resultaat waar de eigen wensen tot in detail worden teruggezien. Ook voor een combinatie met vloerverwarming leent de gietvloer zich perfect. Voor wat betreft de prijs kan er gesteld worden dat er sprake is van een meer dan acceptabele prijs per m2. Zijn er buren die ook graag een naadloze vloer wensen? Dan is er bij Coatingvloer.nl een aantrekkelijke burenkorting beschikbaar.

Woninglagen met gietvloeren

Er wordt bij de keuze voor een naadloze vloer van Coatingvloer.nl voor nieuwbouw van Blok 59 projectbegeleiding op maat geboden. De gietvloer wordt door een eigen professioneel team in de nieuwbouwwoningen aangebracht, maar pas nadat de vloer volledig naar wens is samengesteld.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl