Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Kom wonen in Elzenhagen en u hebt Amsterdam als achtertuin

Bent u op zoek naar een nieuwe woning en leeft u het liefste dichtbij de hoofdstad? Dan is het nieuwbouwproject Wonen in Elzenhagen voor u. Kom wonen in de tuin van Amsterdam, met alle gemakken die daarbij horen. Kom hier wonen en maak uw droomhuis ook van binnen helemaal af met een prachtige nieuwe vloer. Ontdek hier meer over dit bijzondere project.

Stelt u eens voor: u opent uw voordeur en ruikt de geur van vers gemaaid gras. U voelt en ziet de natuur om u heen. Geen grauwe betonjungle, maar een oase van rust. Zodra u op de fiets stapt en een paar minuten onderweg bent, staat u in het bruisende centrum van Amsterdam. Dat is Wonen in Elzenhagen: de nieuwste buurt van Amsterdam Noord. De prachtige parkvilla’s die daar worden gerealiseerd passen perfect bij de omgeving en het karakter van de wijk.

wonen elzenhagen woning

Een fijne gemeenschap

Wat Elzenhagen echt bijzonder maakt, is de vibe. Dit is niet alleen een plek om te wonen, maar een echte community. Denk aan picknicks in het park met de buren, gezellige tuinfeestjes en spontane barbecues. Er is een grote nadruk op duurzaamheid en gemeenschapszin. Dat ziet u ook terug in de woningen, die niet alleen comfortabel maar ook energiezuinig en milieuvriendelijk zijn ontworpen. Elzenhagen is een plek om te ontmoeten en echt te leven.

De perfecte locatie

Een ander groot pluspunt van wonen in Elzenhagen is de uitstekende bereikbaarheid en de nabijheid van voorzieningen. Met goede verbindingen naar het centrum van Amsterdam en andere delen van de stad en natuurlijk scholen, winkels en andere voorzieningen in de buurt, biedt Elzenhagen het beste van beide werelden: de rust van een groene omgeving en de levendigheid van de stad binnen handbereik.

wonen elzenhagen omgeving

De woningen

Elzenhagen is opgedeeld in een aantal buurten: Elzenhagen Zuid, Zuidbuurt, Singelstrook en Noordbuurt. Elke wijk heeft een eigen karakter en type woning. De Zuidbuurt is nu in de verkoop. Daar vindt u onder andere ruime appartementen met een eigen buitenruimte. Er zijn allerlei woningen beschikbaar, geschikt voor alleenstaanden tot gezinnen en starters tot senioren. Elke woning heeft in ieder geval energielabel A+++, een terras of andere buitenruimte en een prachtige keuken en badkamer.

Kies de vloer van uw dromen

De woningen in Elzenhagen kunt u naar eigen smaak inrichten met onder andere een gloednieuwe vloer. Hebt u een woning bemachtigd in Wonen in Elzenhagen en overweegt u een gietvloer? Dan bent u bij Coatingvloer.nl aan het juiste adres. Kiezen uw buren ook voor een gietvloer van Coatingvloer.nl? Dan kunt u samen korting krijgen op de totale kosten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.