Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Kom luxe wonen bij Coco en Cobana – maak uw droomhuis af met een gietvloer

Luxe, stadsleven, comfort én duurzaamheid: hoe vaak gaan die begrippen hand in hand? Bij het nieuwbouwproject Coco en Cobana in Utrecht kan het. Daar zijn ze nu druk aan het bouwen aan vier maisonnettes en vijftig appartementen. Misschien zit uw droomhuis er wel tussen. Maak uw droomhuis af met een gloednieuwe gietvloer en u wilt nooit meer weg! Ontdek hier meer over dit bijzondere woonproject.

Welkom bij Coco en Cobana, waar het stadsleven een tropische twist krijgt. Dit project ademt een sfeer van ontspanning, inspiratie en avontuur, allemaal geïnspireerd op de levendige en kleurrijke sfeer van het Caribisch gebied. Van kleurrijke gevels tot weelderige groene binnenplaatsen, hier vindt u een woonervaring die net zo verfrissend is als een koele cocktail op een zonnige dag. Deze prachtige nieuwe buurt in Utrecht is als geen ander.

De locatie

Coco en Cobana ligt tegen het stadscentrum van Utrecht aan. U woont dus op een ideale locatie, maar wel met veel rust en groen. Via de fietstunnel bent u in nog geen zes minuten op het Centraal Station. Treinstation Utrecht Zuilen is bovendien vlakbij. Deze buurt wordt straks echt een onderdeel van het  centrum van Utrecht. Toch liever de auto pakken? Ook dat kan, want u bent in nog geen tien minuten op de snelweg.

coco cobana woning

Wonen in Coco of Cobana

Het nieuwbouwproject is opgedeeld in de delen Coco en Cobana. Met moderne keukens, stijlvolle badkamers en ruime woonkamers is Coco de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen na een drukke dag. Maar misschien bent u meer een type voor Cobana! Deze levendige woningen zijn doordrenkt met kleur en energie, waardoor u elke dag het gevoel hebt alsof u op vakantie bent. Coco en Cobana zijn onderdeel van het grotere project Cartesius: dat is de gehele buurt die op deze locatie wordt gerealiseerd.

Voor wie?

Samen leven staat voorop in Coco en Cobana. De stadsappartementen zijn geschikt voor iedereen: van jong tot oud en van alleenstaanden tot samenwonenden en gezinnen. Het oppervlakte en aantal kamers verschillen namelijk per woning. Wat iedere woning wel heeft? een groene binnentuin of ruim balkon om te genieten van het buitenleven. Dat wordt genieten!

De woningen

Coco en Cobana zijn ontworpen met het oog op een groenere toekomst, met energiezuinige apparaten, groene daken en zelfs een gemeenschappelijke moestuin waar bewoners hun eigen groenten en kruiden kunnen verbouwen. De appartementen variëren in oppervlakte van 59 tot 136 vierkante meter.

De ideale vloer voor uw droomhuis

Hebt u een woning in Coco of Cobana op het oog? Of heeft u al een van de prachtige appartementen weten te bemachtigen? Dan kunt u binnenkort starten met het inrichten van uw droomhuis. En daar hoort natuurlijk een nieuwe vloer bij voor een eerlijke prijs! Kiest u voor een gietvloer van Coatingvloer.nl, dan krijgt u een mooie korting als uw buren ook een vloer bij ons kiezen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.