Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Woonproject De Nieuwe Defensie een unicum in Utrecht

Wonen op loopafstand van het prachtige centrum van Utrecht en toch middenin de natuur. Wie kan nu zeggen dat hij dat doet? Misschien u wel, als u een woning heeft bemachtigd of op het oog hebt in het woonproject De Nieuwe Defensie in Utrecht. Deze nieuwe woonwijk wordt momenteel gebouwd en er zijn nog woningen beschikbaar.

Over De Nieuwe Defensie

De Nieuwe Defensie is een woonproject voor een nieuwe wijk in de stad Utrecht. In totaal worden er zo’n 800 tot 950 nieuwbouwwoningen gerealiseerd, van appartementen tot eengezinswoningen met tuin. Er zijn straks zowel koop- als huurwoningen te vinden.

Een unieke omgeving

Wonen in deze nieuwe stadswijk betekent wonen omringd door groen, water, uitvalswegen en groei. Er is een goede balans tussen de drukte van de stad en de rust van de natuur. Het Merwedekanaal ligt langs de nieuwe buurt en er zijn volop wandel- en fietspaden te vinden in de omgeving. De woningen worden in verschillende fases gebouwd en opgeleverd. 

de nieuwe defensie utrecht

De woningen

De woningen zelf sluiten naadloos aan op die combinatie van natuur en stads leven. Ze zijn modern gebouwd en ruim opgezet. Bij De Nieuwe Defensie heeft u de mogelijkheid uw woning voor een groot deel eigen te maken. Als u het wilt, dan kan dat in samenwerking met een gespecialiseerde aannemer. De huizen hebben bovendien allemaal de hoogste afwerking en moderne eisen van nu. Zo heeft elke woning vloerverwarming.

Zoekt u een bijpassende vloer bij die vloerverwarming? Overweeg dan een gietvloer van Coatingvloer.nl. Gietvloeren zijn namelijk uitstekend te combineren met vloerverwarming. Bovendien zijn ze bij Coatingvloer.nl te verkrijgen in allerlei soorten, prijzen en kleuren. Voor elke smaak is er een geschikte vloer.

Groene binnentuinen

Met name de groene binnentuinen in De Nieuwe Defensie krijgen veel aandacht. De focus ligt op duurzaam en groen, en daar horen deze stadse tuinen bij. Voor bewoners die dus zelf geen buitenruimte hebben, is dit een geweldige plek. De natuur en het moderne leven gaan hier hand in hand.

de nieuwe defensie utrecht

Een gietvloer voor uw gloednieuwe droomhuis

Kiest u voor een gietvloer met een natuurlijke uitstraling, passend bij de nieuwe woning? Of toch liever een bijzondere kleur of ruwe textuur? Wat uw keuze ook is, de geschikte gietvloer voor uw woning in De Nieuwe Defensie vindt u bij Coatingvloer.nl

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.