Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Wonen in de nieuwste stadswijk van Rotterdam: Nieuw Kralingen

De stad Rotterdam groeit hard. Telkens weer komen er gave nieuwbouwprojecten bij en krijgen toekomstige bewoners de kans hun droomhuis in te richten. Zo ook in het woonproject Nieuw Kralingen: hét nieuwbouwproject in Rotterdam voor wie rustig wil leven, maar met alle luxe van nu.

Wat is Nieuw Kralingen?

Het woonproject Nieuw Kralingen wordt gerealiseerd aan de rand van het Kralingse Bos. De gloednieuwe stadswijk is stijlvol en geïnspireerd op Kralingen, maar verwacht geen kopie. Nieuw Kralingen krijgt een eigen karakter en sfeer. Elke 5 tot 7 woningen zijn door een andere architect gerealiseerd. Daardoor krijg je een speels straatbeeld.

Vanuit de voortuin fietst u straks in tien minuten bijvoorbeeld naar de Meent. Bovendien wordt de wijk divers dankzij meerdere ontwerpstijlen, maar ook meerdere soorten woningen.

De woningen

De gloednieuwe woningen die straks worden gebouwd, variëren van ruime appartementen tot eengezinswoningen. Daardoor is er veel ruimte voor mensen uit alle leeftijden en levensfases. De architectuur is eigentijds en strak, met oog voor detail en kwaliteit. De gebruikte materialen zijn zorgvuldig gekozen, wat resulteert in een harmonieus geheel dat naadloos aansluit bij de moderne uitstraling van Rotterdam.

Gaat u wonen in Nieuw Kralingen en zoekt u een vloer die naadloos aansluit op de unieke uitstraling van uw woning en de wijk? Bij Coatingvloer.nl kiest u uit honderden stijlvolle gietvloeren, elk met unieke eigenschappen.

Veel natuur en toch bruisend

Wat deze nieuwbouwlocatie extra bijzonder maakt, is de omgeving waarin het zich bevindt. Nieuw Kralingen ligt in het gelijknamige stadsdeel, dat bekend staat om zijn groene karakter en parkachtige sfeer. Het project is slim geïntegreerd in de bestaande omgeving, waardoor bewoners kunnen genieten van een stedelijke levensstijl zonder concessies te doen aan de rust en ruimte die de natuur biedt. Op loopafstand van het Kralingse Bos en de Kralingse Plas, kunnen bewoners ontspannen in een oase van groen te midden van de stadse drukte.

Veel ruimte

De woningen in Nieuw Kralingen worden uniek in design, maar ook zeker in oppervlakte. Het zijn namelijk allemaal royale woningen, variërend van rond de 90 vierkante meter tot bijna 200 vierkante meter.

Op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning in Nieuw Kralingen?

Zo’n ruime woning betekent ook veel oppervlakte voor uw nieuwe vloer. Wilt u een gietvloer professioneel laten leggen en dat voor een mooie prijs? Bekijk dan onze gietvloeren op Coatingvloer.nl. Of bezoek de showroom en zie met uw eigen ogen hoeveel er mogelijk is met gietvloeren.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.