Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Wonen in de hippe nieuwbouw van Motown in Amsterdam Sloterdijk

De wijk Sloterdijk is aan het veranderen. Van een grijs gebied vol kantoren verandert het nu in een bruisend stadsdeel waar steeds meer Amsterdammers dolgraag wonen. Dat komt onder andere door het nieuwbouwproject Motown. Ga je wonen in Motown en moet je de toekomstige woning nog inrichten? Dan heeft Coatingvloer.nl een mooie deal voor je.

Motown is een duurzaam nieuwbouwproject bestaande uit meerdere woonblokken. Er is straks ruimte om te wonen, maar ook ontmoeten, werken, eten en bewegen. Het plan is om Sloterdijk internationale allure te geven. Het wordt een buurt met volop restaurants, kroegen, parken en meer. Je hoeft je geen moment te vervelen. Natuurlijk is het station Sloterdijk voor de deur, dus je bent ook goed verbonden met de rest van de stad én andere steden.

Groen en duurzaam

Het idee van Motown is dat het groen, duurzaam en met veel ruimte voor initiatief is gebouwd. Het wordt een nieuw stukje Amsterdam waar bewoners een eigen stempel op kunnen drukken. In totaal komen er zo’n 1.500 nieuwe woningen in het gebied. De verschillende complexen en gebieden worden in delen opgeleverd.

Track 8

Zo is er het projectdeel Track 8, een uniek complex met 94 appartementen. Het heeft een robuust ontwerp en een prachtig gemeenschappelijk dakterras. Track 8 is het derde woongebouw in Motown. Met een gemeenschappelijk binnenterrein, loopbruggen en veel groen is het een plek om samen te komen en te genieten. Het uitzicht vanuit de woontoren is prachtig en ieder appartement heeft ook een eigen buitenruimte.

Ruimte voor bedrijven in Motown

Om een goede mix van woningen en voorzieningen te creëren krijgt Track 8 ook een deel dat bedoeld is voor bijvoorbeeld kleinschalige bedrijvigheid, sport en broedplaatsen, horeca of multifunctionele ruimtes. De woningen variëren van kleine studio’s tot grote appartementen en tweelaagse woningen.

Je woning inrichten?

Heb jij een woning in Track 8 op het oog? Of heb je al een huis in Motown gekocht, bijvoorbeeld in het deel Track 6 dat momenteel in aanbouw is? Dan hebben we een goede deal voor je. Coatingvloer.nl wordt namelijk vaak ingeschakeld door toekomstige bewoners van Motown die graag een gietvloer willen.

Er is een collectief inkoopvoordeel speciaal voor het nieuwbouwproject Motown. We merken dat veel klanten die onze showroom bezoeken daar gaan wonen en willen hen graag tegemoetkomen met een voordelige, kwalitatieve vloer.

Het inkoopvoordeel houdt in dat je een scherpe prijs op je vloer krijgt als je in Motown gaat wonen en kiest voor Coatingvloer.nl. Dat geldt voor alle gietvloeren, namelijk:

Trek jij pas op een later moment in de woning of komt het niet uit in je agenda om de vloer te laten leggen op hetzelfde moment als de buren? Dat is geen probleem! Het plaatsen van de gietvloer hoeft niet tegelijk te worden uitgevoerd. Je bent daardoor altijd flexibel.

Benieuwd naar onze gietvloeren?

Bezoek de showroom en laat ons weten dat je in Motown gaat wonen zodat we dat mooie voordeel voor je kunnen verrekenen. Je kunt al onze vloeren in het echt zien en zo de keuze maken die het beste bij jou past.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.