Gietvloer woonkamer - Coatingvloer.nl - Advies van de specialist
Gietvloer woonkamer

Gietvloer woonkamer

Gietvloer woonkamer

Gietvloer woonkamer

Gietvloer woonkamer

Gietvloer woonkamer

Gietvloer woonkamer

Steeds meer mensen kiezen voor een gietvloer in een modern interieur. Logisch, want een gietvloer kan met veel interieurstijlen gecombineerd worden. Een gietvloer is dan ook een perfecte basis voor in je huis. Maar wist je dat een gietvloer in de woonkamer ook andere voordelen met zich mee brengt? We leggen je graag uit waarom een gietvloer woonkamer zo’n goed idee is.

Comfortabel

De woonkamer is een plek waar je even wilt relaxen en tot rust wil komen. Misschien even lekker op de bank hangen of spelen op de grond met je kinderen. Een gietvloer heeft het uiterlijk van een harde vloer. Dit is echter optisch bedrog. Een gietvloer is namelijk gemaakt van licht-elastisch materiaal. Een gietvloer in de woonkamer geeft je een aangenaam gevoel aan je voeten. Als je net dat beetje extra wilt, kun je kiezen voor vloerverwarming. Een gietvloer is namelijk heel geschikt voor vloerverwarming. Een warme comfortabele vloer dus. Als je het eenmaal hebt ervaren, wil je niet meer anders.

Hygiënisch

We brengen veel van onze tijd door in de woonkamer. Aan de ene kant zorgt dit ervoor dat deze ruimte sneller vies wordt. Aan de andere kant willen we ook juist dat deze ruimte schoon is omdat we er vaak zijn. Vandaar dat een gietvloer woonkamer zo geschikt is. Een gietvloer is namelijk volledig strak en naadloos. Er kan zo geen vuil of stof achter blijven in kiertjes of gaatjes. Bovendien is een gietvloer vloeistofdicht. Gaat er wel eens wat om bij jou thuis? Dat is met een gietvloer geen probleem. Handige bijkomstigheid van een vloeistofdichte vloer is dat je die ook makkelijk kan schoonmaken. Even dweilen met lauwwarm water en je gietvloer is weer schoon. De gietvloer staat niet voor niets in de top van meest hygiënische vloeren.

Duurzaam en tijdloos design

Een woonkamer wordt intensief gebruikt. Een vloer moet in deze ruimte dus tegen een stootje kunnen. Met een gietvloer weet je dat je een vloer hebt die tegen een stootje kan. Een gietvloer is slijtvast en duurzaam. Met juist gebruik en onderhoud kun je er makkelijk 10 jaar mee doen. Geef je je woonkamer regelmatig een make-over? Ook dan is een gietvloer een goed idee. Het design van een gietvloer kan namelijk met uiteenlopende interieurstijlen worden gecombineerd. Een gietvloer biedt dus een basis voor jaren plezier in de woonkamer.

Meer weten over gietvloer woonkamer?

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Zo heb je direct een beeld van het kostenplaatje. Binnen 5 dagen ontvang je van ons de op maat gemaakte prijsopgave.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl