Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Storm

Design Betonvloer PURE Een ware ambachtelijke vloer, die door de vakspecialist kundig over de grond wordt gespachteld. U bepaalt zelf hoe groot de vleug aangebracht dient te worden. De Design Betonvloer PURE heeft een robuust uiterlijk dankzij de basis van natuurlijke mineralen. De vloer bestaat voornamelijk uit rauw beton en …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Storm

Design Betonvloer PURE

Een ware ambachtelijke vloer, die door de vakspecialist kundig over de grond wordt gespachteld. U bepaalt zelf hoe groot de vleug aangebracht dient te worden. De Design Betonvloer PURE heeft een robuust uiterlijk dankzij de basis van natuurlijke mineralen. De vloer bestaat voornamelijk uit rauw beton en geeft uw interieur een authentieke uitstraling. Een prachtige combinatie met karakteristieke architectuur.

Binnen de PURE-lijn hebben we een selectie gemaakt van de fijnste betonkleuren. Zo ook de kleur Storm, die zowel robuust als zacht voor het oog is. Bij onderstaande sfeerimpressies is te zien dat deze tint onder de lichtinval speelse schakeringen vertoont. Dit komt door de vakkundige toepassing van de PURE Storm. De kleur staat voor wat het is: een eigenwijze vleug, die zijn eigen weg over uw vloer vindt.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.