Gietvloer Utrecht: een unieke kleur- en slijtvaste gietvloer
Gietvloer Utrecht

Gietvloer Utrecht

Gietvloer Utrecht

Gietvloer Utrecht

Gietvloer Utrecht

Gietvloer Utrecht

Gietvloer Utrecht

Gietvloer Utrecht

Gietvloer Utrecht

Een gietvloer is een vloerafwerking die als woonvloer of als praktische en functionele vloer voor bedrijven in Utrecht dient. Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar met uiteenlopende materiaalsoorten. De originele gietvloer bestaat uit kunststof en krijgt vorm door twee componenten te mengen en uit te gieten. Het vloeibare materiaal krijgt vervolgens een strakke en naadloze vormgeving op de dragende vloer. Gietvloeren zijn ook aan te brengen met andere materialen met een cementgebonden substantie. Op het gebied van wonen zijn de PU gietvloer, woonbeton en betonlook vloer populair. Voor bedrijven is er sprake van een toepassing van epoxyvloeren en vloercoatings.

Woonkamer gietvloer

Gietvloer prijs

De gietvloer prijs is opgebouwd uit verschillende kostenonderdelen. Het is namelijk zo dat er meerdere aspecten zijn die de kosten beïnvloeden. Bijvoorbeeld als eerste de materiaalkeuze. Een epoxyvloer heeft een andere prijs dan woonbeton en de kosten daarvan zijn weer anders dan van een PU gietvloer. Naast de materiaalkeuze is er sprake van een oppervlaktefactor. De oppervlakte meten wij in m2 en op basis daarvan is er een indeling in een prijsrange. Gietvloer Utrecht verstrekt op verzoek offertes, maar het is ook mogelijk om een algemene prijsindicatie te krijgen.

Vloercoating

Vloercoating bestaat uit aan afwerklaag van kunststof en dat is epoxy of polyurethaan. Vloercoating op basis van PU leent zich goed voor een hernieuwde afwerking van verouderde, versleten of verkleurde kunststofvloeren. Epoxy is perfect als afwerklaag op beton of anhydriet om de ondergrond daarmee te beschermen. Vloercoating op basis van epoxy is slijtvast, naadloos en waterdicht. De afwerklaag in deze vorm is chemisch resistent en bestand tegen mechanische belasting. Verder biedt vloercoating van Gietvloer Utrecht het voordeel dat er met individuele uitvoerwensen rekening is te houden. Bijvoorbeeld met antislip, antistatisch, geluiddempend of kleurtoepassingen. Alle RAL-kleuren zijn leverbaar.

Epoxyvloer

Een epoxyvloer is een van de speciale soorten gietvloeren met een hoge hardheid als kenmerk en in een naadloze uitvoering. Epoxy is sterker dan beton en heeft een resistentie tegen chemicaliën. Daarnaast vormt een halfzware belasting door voertuigen of machines geen probleem. Het voordeel van epoxyvloeren is dat deze niet alleen op beton te plaatsen zijn, maar ook op andere soorten ondergronden. Gietvloer Utrecht levert epoxyvloersystemen in allerlei soorten kleuren en een speciale uitvoering behoort tot de mogelijkheden. Een afwerking is bijvoorbeeld mogelijk met antislip net als dat een antistatische epoxyvloer een optie is. Verder is er het gemak dat deze industriële afwerklaag ene onderhoudsvriendelijk karakter heeft.

Betonvloer

Een betonvloer geeft uw woning of bedrijf in Utrecht een originele look. De basis in het interieur krijgt een industriële en robuuste uitstraling met een betonvloer. Er zijn meerdere eigenschappen die voordeel bieden. Bijvoorbeeld het vuilafstotende en stofwerende karakter dat deze naadloze vloer heeft. De kleur van de betonvloer is sfeerbepalend in het interieur en wij bieden u een brede kleurenrange. Gietvloer Utrecht zorgt voor een perfecte afwerking van de betonvloer in uw huis, kantoor, winkel of showroom. Wij geven u graag advies over de samenstelling en dragen daarbij zorg voor een betonvloer op maat.

Betonlook vloer

Een betonlook vloer is een uitvoering van een gietvloer met een uiterlijk dat levendig en natuurlijk is. Betonlook vloeren zijn uitermate geschikt om op te wonen en om op te werken. De vloer is naadloos en hygiënisch, maar ook praktisch voor wat betreft de uitvoering van schoonmaakwerkzaamheden. Wij realiseren betonlook vloeren die gegarandeerd comfort bieden en gemaakt zijn van polyurethaan. Bij Gietvloer Utrecht heeft u uit alle RAL-kleuren een keuze, maar er zijn tevens andere kleurlijnen beschikbaar. Een betonlook vloer past prima in een trendy interieur met een eigentijds karakter. Het aanbrengen van deze vloer neemt vier tot vijf werkdagen in beslag.

Woonbeton

Woonbeton is een uniek soort vloer en niet in de laatste plaats door het speciale materiaal. Gietvloer Utrecht voert deze vloer uit met een cementgebonden substantie en in een kleur naar wens. De ervaring leert dat grijs in een brede range van tinten erg populair is. Dat benadert de natuurlijke en realistische look haast tot in de perfectie. Woonbeton is een vloerafwerking die geheel ambachtelijk wordt aangebracht. Ons applicatieteam is daar zeer bedreven in en zorgt voor een prachtig resultaat. Een resultaat waar u jarenlang plezier aan beleeft in uw huis of bedrijfspand in Utrecht.

Nieuwbouw & renovatie

Gietvloer Utrecht is actief op de markt voor particulieren en bedrijven, waarbij de focus zich zowel richt op nieuwbouw & renovatie. Al onze vloeren zijn geschikt voor toepassing in nieuwbouw en renovatieprojecten. Op het gebied van nieuwbouw in Utrecht leveren wij vaak eigentijdse PU gietvloeren. Ook woonbeton, betonvloeren en betonlook vloeren zijn populair als moderne vloer in nieuwe woningen. Met betrekking tot bestaande woningen en bedrijfspanden geldt dat ons complete assortiment daarvoor geschikt is.

Onderhoud

Ten aanzien van de onderhoud van verschillende soorten gietvloeren geldt dat deze alleen schoongemaakt hoeven te worden. Er hoeft geen jaarlijkse onderhoudsbeurt plaats te vinden of een andere vorm van onderhoud. Het goed schoonhouden van de gietvloer garandeert al een lange levensduur. Natuurlijk zijn er situaties waarin wel onderhoud nodig is. Bijvoorbeeld door slijtageplekken, beschadiging of verkleuring. In dat geval is Gietvloer Utrecht de aangewezen specialist om het herstel uit te voeren. Of om vernieuwing aan te brengen. Daarom beoordelen wij ook altijd eerst de situatie ter plekke alvorens een gedegen advies uit te brengen.

Showroom

De showroom van Gietvloer Utrecht nodigt uit tot een nadere kennismaking met onze gietvloeren en uiteraard met onze experts. De showroom is te bezoeken op afspraak en dat garandeert dat wij u een optimale service bieden. Wij plannen ruim de tijd in voor uw komst naar de showroom om alle mogelijkheden en wensen te bespreken. Bel meteen voor een afspraak en dan zien wij u snel.

Offerte aanvraag

Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan om een goed overzicht te krijgen van de kosten van een gietvloer. U vult op het offerteformulier in naar welk soort gietvloer uw voorkeur uitgaat. Daarnaast zijn er een aantal andere opties om uit te kiezen en gegevens om in te vullen. Bijvoorbeeld het oppervlak van het project. Gietvloer Utrecht neemt elke aanvraag voor een offerte serieus in behandeling. Binnen vijf werkdagen hoort u van ons.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl