Gietvloer Utrecht: een unieke kleur- en slijtvaste gietvloer
gietvloer utrecht

Gietvloer Utrecht

Gietvloer Utrecht

Een gietvloer voor uw woning, kantoor, of ander bedrijfspand in Utrecht kunt u laten realiseren door Gietvloer Utrecht. De expertise die wij door de jaren heen hebben opgebouwd, maakt het mogelijk om voor elk project de perfecte vloer op maat samen te stellen. De op maat samengestelde gietvloer wordt vervolgens door ons ervaren en vakkundige applicatieteam strak aangebracht in uw woning of bedrijfspand. Profiteer verder ook van onze klantgerichte service, uitstekende kwaliteit en aantrekkelijke prijzen.

Gietvloer Utrecht voor de beste service

Het gaat erbij de beste service niet om dat er klakkeloos naar uw wensen wordt geluisterd. De expertise van Gietvloer Utrecht vormt namelijk een perfecte basis om uw wensen te combineren met dat wat het beste is. Daarbij wordt de ruimte betrokken, maar ook het gebruiksdoel. In een woning gelden wat dat betreft andere normen dan in een showroom gehanteerd worden gelet op het comfort. De beste service houdt bij Gietvloer Utrecht in dat er met u mee wordt gedacht en dat er tijdens het hele traject een professionele begeleiding wordt geboden.

Gietvloeren op maat in Utrecht

Een gietvloer van Coatingvloer.nl is altijd volledig uniek en op maat gemaakt. Wij houden rekening met uw wensen en vertellen u vervolgens wat er zoal mogelijk is. Zowel qua kleuren als qua structuur en afwerking bent u volledig vrij in uw keuze. Vraag voor meer informatie over onze gietvloeren een vrijblijvende offerte op.

Blauwe gietvloer in Utrecht

De gietvloeren van Coatingvloer.nl zijn altijd:

  • Naadloos
  • Snel belastbaar
  • Veilig
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Stofvrij
  • Krasbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Prijstechnisch aantrekkelijk
  • Leverbaar in talloze kleuren

Een naadloze gietvloer voor bedrijven en particulieren

Een gietvloer is de meest ideale vloer voor zowel zakelijke toepassingen als particuliere toepassingen. Het naadloze oppervlak tovert elke ruimte om tot een onderhoudsvriendelijk geheel. Wanneer er hygiënische of esthetische eisen worden gesteld aan de vloer, zit u altijd goed met een gietvloer. Coatingvloer.nl heeft al diverse bedrijfspanden en woonhuizen in Utrecht voorzien van een nieuwe gietvloer en vertelt u graag meer over de voordelen van dit veelzijdige vloersysteem.

Gietvloer Utrecht voor aantrekkelijk geprijsde vloeren

Gietvloer Utrecht levert de beste kwaliteit en aantrekkelijk geprijsde vloeren. De prijs kan zelfs met een korting nog lager uitvallen. Dat is namelijk ook standaard van toepassing bij Gietvloer Utrecht dat er een korting wordt gegeven al naar gelang de omvang van het project. Zo kunnen ook grotere projecten op een voordelige manier worden uitgevoerd. De korting wordt namelijk steeds groter.

Daarnaast kunt u veel geld besparen wanneer de ondergrond volledig egaal is. In de meeste gevallen treffen wij woningen en panden aan waarbij de ondervloer nog veel oneffenheden vertoont. Wij egaliseren de ondergrond dan eerst, alvorens wij de gietvloer aanbrengen. Wanneer u zelf handig bent, kunt u de vloer zelf al behandelen zodat u bespaart op de arbeidskosten.

Wij kunnen geen vaste gietvloerprijs noemen, omdat elke woning en elk pand in Utrecht anders is en de werkzaamheden en wensen teveel van elkaar verschillen voor een standaardprijs. Wilt u meer duidelijkheid over de kosten, dan adviseren wij u om een vrijblijvende offerte bij ons op te vragen.

Offerte van Gietvloer Utrecht ontvangen

Indien u graag een offerte van Gietvloer Utrecht wenst te ontvangen, hoeft u daarvoor alleen maar het online formulier in te vullen. Nadat wij het offerteformulier hebben ontvangen, stellen wij graag een prijsopgave voor u op die u dan vervolgens uiterlijk binnen vijf werkdagen ontvangen. Voor het geval u de showroom liever eerst wenst te bezoeken, kunt u met Gietvloer Utrecht telefonisch een afspraak maken.vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl